reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hejka :)

poziomki wspolczuje tych dolegliwosci przed porodowych :/ ale juz neidlugo i bedziesz po :tak: najgorsze upaly ci sie na koncówke trafily :dry:
A i taaa... wypilam jedno piwko :p i potem poszlam spac :p nic w tv nie ma normalnie codziennie o 21:30 juz w lozku i ide spac....
ania no cora to duza dziewczyna ale zrozumie :-) jeszcze bedzie bawic maluszka szczesliwa i sie chwalic kolezankom oc juz umie :tak:
Madii a co Ci fryzjer zrobil ?:-) hymmm

u nas pakowanie na koncówce, jutro wszytko co zostalo spakujemy i naszykujemy, na dół zniesiemy :p bo w nedziele na 6 przyjezdza kolega Ł. co nam przewiezie busem wsio :tak: masakra... ale to zlecialo, stresa mam :-D i z drugiej strony chcialabym juz tam byc i ogarnąc po swojemu i zaczac trzeba bedzie zow po urzedach sie wluczyc.... :eek: :tak: takze juz pewnie nie zajrze tutaj w tym tyg, dopiero po niedzieli jak sie ogarne, malo piszcie! :-)
buziaki! :*************

reklama
Mi malz tez w domu przeszkadza hehe

Marta24 mdlosci pojawily sie teraz najpewniej od szyjki:(
Masz niecny plan hihihi

Ania138 cora sie przekona ale najpierw brzuszek musi zobaczyc,na razie dzidzia jest dla niej malo realna.Ona jest w takim wieku ze male dzieci juz jej za bardzo nie interesuja bo ma swoje dorosle sprawy:) Mam nadzieje ze odrazu Wam sie uda zajsc,moze po prochach beda blizniaki;p
Jak zauwazylas cos zylakopodobnego tp kip sobie cyclo3 forte- dziala cuda rowniez na pajaczki.

Liza dzieki:* Oby do skonczenia 36tc i niech sie dzieje co chce;)
Daj znac jak sie ogarniesz:)

Ostatnia edycja:
Hejka :)

ania no cora to duza dziewczyna ale zrozumie :biggrin2: jeszcze bedzie bawic maluszka szczesliwa i sie chwalic kolezankom oc juz umie :tak:

u nas pakowanie na koncówce, jutro wszytko co zostalo spakujemy i naszykujemy, na dół zniesiemy :p bo w nedziele na 6 przyjezdza kolega Ł. co nam przewiezie busem wsio :tak: masakra... ale to zlecialo, stresa mam :-D i z drugiej strony chcialabym juz tam byc i ogarnąc po swojemu i zaczac trzeba bedzie zow po urzedach sie wluczyc.... :eek: :tak: takze juz pewnie nie zajrze tutaj w tym tyg, dopiero po niedzieli jak sie ogarne, malo piszcie! :biggrin2:
buziaki! :*************
też mam taką nadzieję
ale Ci zazdroszczę przeprowadzki :biggrin2: ja uwielbiam zmiany
może nam też się uda zmienić mieszkanie na większe ale to wszystko póki co palcem po wodzie :-(

Mi malz tez w domu przeszkadza hehe

Ania138 cora sie przekona ale najpierw brzuszek musi zobaczyc,na razie dzidzia jest dla niej malo realna.Ona jest w takim wieku ze male dzieci juz jej za bardzo nie interesuja bo ma swoje dorosle sprawy:) Mam nadzieje ze odrazu Wam sie uda zajsc,moze po prochach beda blizniaki;p
Jak zauwazylas cos zylakopodobnego tp kip sobie cyclo3 forte- dziala cuda rowniez na pajaczki.

oj żebyś chciała wiedzieć że ma a jak przychodzi do niej koleżanka to uwielbiam podsłuchiwać ich rozmowy :zawstydzona/y::biggrin2: o bzdurkach i pierdołkach ale w jaki sposób ala dorosły :-D a jak coś wymyślą to wtedy na koniec pada tekst: jak dziewczyny się dowiedzą to padną :-D:-D:-D:-D
oj pamiętam jak mi pomagała przy młodym, zawsze pierwsza już leciała z pieluchą, a jak ktoś przyszedł do nas to odrazu prowadziła do łóżeczka żeby się bratem pochwalić, bez względu czy już ten ktoś go widział czy nie :tak::-D

my też mamy taką nadzieję, z Majką tak wyszło a z Dawidem to trzy miesiące zeszło, a bardzo chciała bym się uwinąć do września żeby najpóźniej w maju urodzić, wiem trzeba się było szybciej ocknąć ale teraz to już nic na to nie poradzimy :cool2:
ginek też mi mówił o bliźniakach :baffled: no wolała bym nie ale jak już będą to będą :biggrin2:

o właśnie, tak mi to na pajączki wygląda, takie fioletowe :dry: a mogę to brać teraz czy już poczekać?

Ania to jest 10 dniowa kuracja zamyka naczynia i juz,teraz sobie lyknij-zyly sie wzmocnia. Ja biore to w ciazy bo moje zylaki sa ogromne:mad: i gin sie martwi o zakrzepy.To jest normalny lek w aptece.
Wlasnie co z mieszkankiem? Jest swiatelko w tunelu?
Ja mam 13-nastke i ma juz pierwszego chlopaka:rolleyes:

Ostatnia edycja:
piszecie o corkach, ja uwielbiam patrzec jak moja corka dorasta, ma dopiero niecale 7 lat ale daje czadu.....ostatnio patrze katem oka a ona pilnikuje sobie pazocie, juz mi sie smiać chciało.....mowie jej,żeby zmieniła sukienke bo jest gorąco a ta patrzy na mnie poważnym wzrokiem i mówi: mamo nie wiesz,że damom sie nie rozkazuje????:nerd: a tak w ogole to masz ogórki? bo musze sobie maseczke na opuchnięte oczy zrobic???:nerd::szok: mysłalam,że padne:-D:-Dpożniej sie mnie pyta: mamo a spisz w staniku bo ja tak i pokazuje mi stanik os stroju kąpielowego:-D

mój plan zacny sie powiodl, wlasnieleze obok norberta i zarazn ide spać, ale i tak dziś 22 a ja nie spie, jest postęp

liza &&&& za przeprowadzke

ania 138 a czemu najpozniej w maju urodzic?

Dzięki bardzo, pewnie, lepiej teraz wezmę bo jeszcze jak zajdę to mi się pogorszy :dry: w poniedziałek zapytam o to jak pójdę po kwas foliowy :biggrin2:

a mieszkanie to póki co daleko w tunelu i jakoś tak gaśnie :-( obawiam się że jak się wszystko szwagrowi uda załatwić (problem jest w tym żeby teście tam dożywotnio mieszkali bo w banku wtedy jakiś mega procent doliczają za to) to już ktoś inny będzie je sobie urządzać :sad: a mój nie chce spisać umowy przedwstępnej na trzy miesiące bo jak nic z tego nie wyjdzie to 3 tysie przepadną :baffled:

Majka miała w przedszkolu Adasia i teraz chodzą razem do szkoły (ale już jej przeszło) tyle że on jest rok starszy, to po powrocie do domu wiedziałam w jakiej Adaś był koszulce, co robił na przerwie itp :-D

marta24 tak sobie wymyśliłam że fajnie by było urodzić na lato i było by co dwa miesiące bo Majka z lipca a Dawid jest z września :tak::-D

hahaha dobre teksty ma Twoja dama;-):-D:-D:-D

Marta haha faktycznie masz dame:))
Ty przebiegla kobieto haha

Moja Gabryska ma 4lata i sama wybiera sobie ubranie:) paznokcie maja wszystkie pomalowane:D

Ania mam madzieje ze mimo wszystko sie uda chate zalatwic&&&&&&&&
To juz tylko czekac az pojawi sie inny fajny kolega;)
Moje blizniaki sa z kwietnia(termin byl na maj) super miesiac

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja o tej nietypowej porze bo zwykle padam razem z najmlodszym juz o 21:-D
POZIOMKI o własnie i przypomniałaś ja tez musze coś zrobic z moimi żyłkami na nogach w ciązy miałam zylaka na zewnętrznej stronie uda ale teraz zniknął zostały małe zylaczki i krwiaki wokół kostki.
MADII a co z kolanem M? Mój syn mial ostatnio kontuzje kolana nosil stabilizator wziął zabiegi i narazie jest okej nawet wrócil do gry w piłkę tylko czy to sie nie powtórzy?:no:
O widze temat ciąż i porodów,moja pierwsza ciąza trwała stanowczo za krótko:-Dnawet z weselem ledwie zdążylismy bo za 7 tyg urodzil sie synek oczywiscie o czasie hehe bardzo dobrze sie czułam miałam mały brzuszek mało przytylam a na weselu tańczyłam do rana.Druga ciąża nie była juz taka fajna od poczatku słabo sie czułam zemdlałam nawet kilka razy a najlepiej czułam sie w drugim trymestrze.Trzecia na początku nawet okej nawet do pracy jeżdziłam 12 km rowerem mdłosci mnie dopadły dopiero ok 10 tyg a potem było juz coraz gorzej czułam się jak stara 90-cioletnia staruszka zupełnie bez sił:no: A porody wszystkie sn bez żadnych kroplówek itp.dwa ostatnie bez naciecia mimo że córa ważyła 3900 a synek 4350.

Anek ja po ciazy tez mam mniejsze zylaki ale juz nie na tyle zeby je proszkami zalatwic.

Ja tez 2 core 4400 i blizniaki (Lenka posladkowo)urodzilam bez ciecia od drzwi porodowki sie darlam ze absolutnie nie zgadzam sie na ciecie i juz:D

reklama
Do góry