Liza
Fanka BB :)
Hejka 
poziomki wspolczuje tych dolegliwosci przed porodowych :/ ale juz neidlugo i bedziesz po
najgorsze upaly ci sie na koncówke trafily 
A i taaa... wypilam jedno piwko
i potem poszlam spac
nic w tv nie ma normalnie codziennie o 21:30 juz w lozku i ide spac....
ania no cora to duza dziewczyna ale zrozumie :-) jeszcze bedzie bawic maluszka szczesliwa i sie chwalic kolezankom oc juz umie
Madii a co Ci fryzjer zrobil ?:-) hymmm
u nas pakowanie na koncówce, jutro wszytko co zostalo spakujemy i naszykujemy, na dół zniesiemy
bo w nedziele na 6 przyjezdza kolega Ł. co nam przewiezie busem wsio
masakra... ale to zlecialo, stresa mam
i z drugiej strony chcialabym juz tam byc i ogarnąc po swojemu i zaczac trzeba bedzie zow po urzedach sie wluczyc....
takze juz pewnie nie zajrze tutaj w tym tyg, dopiero po niedzieli jak sie ogarne, malo piszcie! :-)
buziaki! :*************
poziomki wspolczuje tych dolegliwosci przed porodowych :/ ale juz neidlugo i bedziesz po
najgorsze upaly ci sie na koncówke trafily 
A i taaa... wypilam jedno piwko
ania no cora to duza dziewczyna ale zrozumie :-) jeszcze bedzie bawic maluszka szczesliwa i sie chwalic kolezankom oc juz umie

Madii a co Ci fryzjer zrobil ?:-) hymmm
u nas pakowanie na koncówce, jutro wszytko co zostalo spakujemy i naszykujemy, na dół zniesiemy
masakra... ale to zlecialo, stresa mam
i z drugiej strony chcialabym juz tam byc i ogarnąc po swojemu i zaczac trzeba bedzie zow po urzedach sie wluczyc....
takze juz pewnie nie zajrze tutaj w tym tyg, dopiero po niedzieli jak sie ogarne, malo piszcie! :-)buziaki! :*************
jeszcze bedzie bawic maluszka szczesliwa i sie chwalic kolezankom oc juz umie 

no wolała bym nie ale jak już będą to będą 
a tak w ogole to masz ogórki? bo musze sobie maseczke na opuchnięte oczy zrobic???
mysłalam,że padne
a mój nie chce spisać umowy przedwstępnej na trzy miesiące bo jak nic z tego nie wyjdzie to 3 tysie przepadną