friggia1985
Fanka BB :)
hopsasanka Herbatka z hippa jest okropna, zwlaszcza, ze nie lubie zadnego z jej skladnikow, no i efektow tez nie widze. Plany co do karmienia tez mialam inne, ale jak widac nie kazdemu jest to dane.
Fajnie wyszlo z tym fotelikiem, tez musze kiedys w cos takiego zainwestowac.
Tusienka Zycze zdrowia malej. Sprobuj cos pokombinwac z tym wyjazdem do Polski.
ka-Mila Daniel spi od 20 do 6?
Zawsze tak bylo czy przyszlo z czasem? Dimi nie zasypia "nocnie" wczesniej jak o 23.
Echo Wiem, ze to sie tak fajnie mowi, ale odpoczywaj poki mozesz, juz niedlugo wszystko sie zmieni i niewiadomo kiedy znow bedziesz mogla na prawde sie wyspac ;-).
Herbata Gdzie Ty gdzie?! Jak bylo u poloznej, nie mieli juz zaczac wywolywac?
My dzis mielismy pierwsza okropna noc, Dimi obudzil sie ok 1.30 i nie spal do 6, mysle, ze mial kolke, bo przysypial na sekunde po czym caly sie spinal i budzil. Jeszcze w miedzyczasie zwymiotowal. Po czym od 6 do 9 spal, a od 9 swiezy jak skowronek, niestety nie ja. Byla u nas pielegniarka i nasz maluch wazy juz 4100g, czyli przybiera rowno
.
Fajnie wyszlo z tym fotelikiem, tez musze kiedys w cos takiego zainwestowac.
Tusienka Zycze zdrowia malej. Sprobuj cos pokombinwac z tym wyjazdem do Polski.
ka-Mila Daniel spi od 20 do 6?

Echo Wiem, ze to sie tak fajnie mowi, ale odpoczywaj poki mozesz, juz niedlugo wszystko sie zmieni i niewiadomo kiedy znow bedziesz mogla na prawde sie wyspac ;-).
Herbata Gdzie Ty gdzie?! Jak bylo u poloznej, nie mieli juz zaczac wywolywac?
My dzis mielismy pierwsza okropna noc, Dimi obudzil sie ok 1.30 i nie spal do 6, mysle, ze mial kolke, bo przysypial na sekunde po czym caly sie spinal i budzil. Jeszcze w miedzyczasie zwymiotowal. Po czym od 6 do 9 spal, a od 9 swiezy jak skowronek, niestety nie ja. Byla u nas pielegniarka i nasz maluch wazy juz 4100g, czyli przybiera rowno