MamaNastki
Mamusie październikowe 07
Witam mamusie a co yu taka cisza?
Jak tam Joaniza juz pewnie wrocilas z urlopu bo zdjatka na nk widzialam a tu nic?
Kasiu niestety nie wpadne jutro do Was, obowiazki wzywaja niestety ale moze w koncu uda sie w nastepnym tygodniu?
u nas wszystko w porzadku i nie narzekam na brak zajec, niunia rosnie i juz za momencik konczy 8 miesiecy i kiedy to minelo
buziaczki dla wszystkich
Jak tam Joaniza juz pewnie wrocilas z urlopu bo zdjatka na nk widzialam a tu nic?

Kasiu niestety nie wpadne jutro do Was, obowiazki wzywaja niestety ale moze w koncu uda sie w nastepnym tygodniu?
u nas wszystko w porzadku i nie narzekam na brak zajec, niunia rosnie i juz za momencik konczy 8 miesiecy i kiedy to minelo

buziaczki dla wszystkich
.Dlatego tez moj szanowny maz powiedzial ze nie tak szybko bedziemy miec kolejnego dzidziusia
.Tak to jest w ciazy,hormony szaleja a po porodzie jest gorzej bo zaczyna sie wszystko normowac i ja mialam zalamke bo umyslilam sobie ze juz jestem taka stara, dziecko, maz i tylko patrzec a niunia bedzie miala 18-stke i wogoel oszalec mozna bylo
tak wiec skonczylo sie na tym ze Dawid samodzielnie pomalowal balonika markerem i da go tacie ( no dobra - w kilku rysunkach mu pomoglam) tylko teraz zastanawiam sie jak ja go domyje bo nawet na czole ma czerwona krope jak Hinduska