reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Austrii

Lilka u nas tak jest. Ma automatycznie oba bo maz ma austriackie a ja polskie. I tak jak pisze Anitaka Jonathan musi sobie w wieku 18 lat wybrac jedno...

Karolask ja jeszcze jakos nie moge sie zdecydowac na austriackie... Zreszta patrze sie optymistycznie w przyszlosc. [emoji6]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Basia gratuluję :)
Gabi mam nadzieję że szybko wrocicie do zdrowia!
Niestety już właśnie dużo czytałam że jak noworodek w domu to nie puszczają do przedszkola na jesień jeśli nie ma wymogu...bo właśnie duuzo przynosi do domu a czasem sam nie choruje. Oby w waszym przypadku szybko się wzmocnił Wasze organizmy i żeby Klary nic nie dopadło.
Co chodzi o szczepienia ...hmm niestety/ stety szczepilam ale ostatnio przerwałam i już nie zamierzam kontynuować a jak by kolejne dziecie bylo to wcale... po zagłębieniu tematu oczywiście taka decyzję podjęłam a nie ze moda czy coś...
Kulka śliczna Gabrysia :)
...achhh z tymi Tesciowkami... żebyśmy lepsze były :) hehe będę miała zawsze właśnie dogryzki mojej w uszach i będę ssie starała tak nie robić kiedyś...ale to jeszcze kupa lat przede mną ;)
Ania przystojniak Ci rośnie:) i ten irokezik ulala... :) Zdrówka dla Was!
Happy i jak już po prezentacji tm5 ? Zdecydowani?
My mamy, fajny i pomocny ale jakieś szaleństwo nas nie opanowalo jak nie raz czytam na forach ;) [emoji14]
Zdrówka dla Was i Dzieciaczkow tych w brzuszkach i poza ;) :D

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Hmm Łucja miala 6tyg jak byla chrzczona. Ale to przy okazji bo byly swieta wielkanocne. Meza siostra chrzcila synka miesiac temu i mial 8mies . ja to sie nie przejmuje tym. Moglabym teraz chrzcic i co? Przezaza mnie jak slysze ze z niechrzczonym nie wolno wychodzic na dwor... Zabobony jakies

Hehe Anitaka pierwsze słysze, jest coś takiego? Słyszałam o wstążkach na łóżeczku, rzucaniu urok i inne dyrdymały hehe

Happy Tobie to choćby nie wiem co to nic nie grozi hehehe ;)
My chcemy zostać tutaj na stałe to pewnie się kiedyś przyda jak jedno z nas zmieni...no i Laurze napewno też [emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

anet prezentacja na poczatku grudnia [emoji6] Jestem ciekawa jak to bedzie.
Ja tez sie obawiam szczepien. Za tydzien szczepienie 6w1 u lekarka doradzila jeszcze pneumokoki i sama nie wiem czy nie za duzo [emoji37]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Tych zabobonow jest tyle z3 glowa mała... ale najśmieszniejsze to że katolicy przeważnie takich "głupot " się trzymali i niestety niektórzy nadal trzymają...
Happy jak już to lepiej rozdziel te pneumo... od 6 w 1 bo to jednak dużo na raz. Szkoda aż tak losu...kusić...oczywiście to moje zdanie.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Happy ja szczepiłam obie dawki naraz. Ale wcześniej Laura miała jedno szczepienie już i przeszła bezobjawowo, kolejne też. Na ostatniej wizycie odwołałam MMR i będę nad tym myśleć przed żłobkiem dopiero...ja nie byłam szczepiona na świnkę nigdy, dopadła mnie dopiero w Liceum i nikomu w takim wieku nie życzę, jak i ospy dopiero na studiach...

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Ja ospy do tej pory nie mialam zreszta ani swinki ani rozyczki.... ;( strach...

A tak moje dziecko odpoczywalo dzisiaj ... A i moj leniuszek pierwszy raz sam stał dzis przy lozku. Sama sie podniosla a w takim rozkroku ze glowa mala.
20161121_105322.jpg
20161117_133508.jpg

Cudak podczas jedzenia tak wydziwia.
20161119_142957.jpg

Załączniki

• 20161121_105322.jpg
    20161121_105322.jpg
    679,3 KB · Wyświetleń: 269
  • 20161117_133508.jpg
    20161117_133508.jpg
    489,7 KB · Wyświetleń: 267
  • 20161119_142957.jpg