Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ehh no nie nadrobie was tak sie rozpisalyscie jutro na spokojnie siade i was poczytam. Przy tej przeprowadzce to masakra mala mi sie na dodatek rozchorowala. Kuchnie montowali 20h szok ale przynajmniej wyszla oblednie.
Dziewczyny jest tu cos takiego w aptece jak masc majerankowa? Jakis syrop na przeziebienie dla malej bez recepty? Ma tylko katar ale sie meczy
Ola nie ma ale mogą Ci zrobić bo na FB nieraz Mamuśki pisały... lub nawet sama możesz...są przepisy na necie. A przy katrze warto baby Luft dla lepszego oddychania smarować klatke . U nas inhalacje stosujemy solą jak tylko coś się zaczyna.. rozgnieciony czosnek też przy łóżku pomagał..
Zdrówka i powodzenia dla WAS w dalszym meblowaniu
Obledna kuchnia...ooo już mnie ciekawi [emoji14]
Ja myślę nad szybką pomiędzy meble cóż by to dobrać....ale to do domku w Pl....
Kurcze no zrobilam malej syrop z cebuli ale mala ma straszny katar i meczy ja strasznie placze budzi sie co chwile eh wszystko na raz a inhalator mamy w pl :/
Anet a jakies sprawdzone przepisy oprucz syropu z cebuli?
No dla mnie wyszls oblednie bo wiadomo kazdy ma swoje gusta
Nie mam komu wiec sie wam pochwale [emoji14]
Super Ola moge tylko powiedzieć ze te uchwyty w dolnych szafkach sie super sprawdzaja bo mala nie siega i nie otwiera
I lakier tez, bo odbite paluchy schodza w sekunde, tak samo jak z szyby