vici
mama Victor´a & Raphael`a
Aleksix tak kojaze
heheh ziomalka normalnie jestes hehehehehehehehe.A jak ty studiujesz jak tu mieszkasz??
Beabea nie mamy problemu z polsatem ale sie tak zastanawiamy czy nie zmienic choc tam nie ma chyba moich ulubionych programow wiec ja sie dalej na polsat upieram :-)
Co do tagesmutter to sa babki ksztalcone jak przedszkolanki mniejwiecej.U nas np od 3 roku zycia do 6 jest jest to za darmo i tylko za jedzenie place.Mnie to wynosi 38 euro miesiecznie a siedzi tam w sumie 20 godz tygodniowo.Jak nie mial 3 lat to przez 2 miechy placilam po 160 euro plus jedzienie.
Poziomeczka jak sie nasila i beda silniejsze ruchy to wtedy sie upewnisz.Przy pierwszej ciazy tez sie zastanawialam czy to "to" czy nie.
Ja znikam mysle do wtorku czy srody.Bylam dzis w szpitalu i w niedziele wracam...jednak musza usunac nic z tej ciazy nie bedzie :-( Czuje sie ........ a zreszta chyba nie ma na to okreslenia jak sie czuje.Nie ma tez dla mnie pocieszenia bo chyba i tak rzadne slowa nie moga mnie teraz podniesc na duchu.Po prostu czas i czas...i bedzie lepiej
heheh ziomalka normalnie jestes hehehehehehehehe.A jak ty studiujesz jak tu mieszkasz??Beabea nie mamy problemu z polsatem ale sie tak zastanawiamy czy nie zmienic choc tam nie ma chyba moich ulubionych programow wiec ja sie dalej na polsat upieram :-)
Co do tagesmutter to sa babki ksztalcone jak przedszkolanki mniejwiecej.U nas np od 3 roku zycia do 6 jest jest to za darmo i tylko za jedzenie place.Mnie to wynosi 38 euro miesiecznie a siedzi tam w sumie 20 godz tygodniowo.Jak nie mial 3 lat to przez 2 miechy placilam po 160 euro plus jedzienie.
Poziomeczka jak sie nasila i beda silniejsze ruchy to wtedy sie upewnisz.Przy pierwszej ciazy tez sie zastanawialam czy to "to" czy nie.
Ja znikam mysle do wtorku czy srody.Bylam dzis w szpitalu i w niedziele wracam...jednak musza usunac nic z tej ciazy nie bedzie :-( Czuje sie ........ a zreszta chyba nie ma na to okreslenia jak sie czuje.Nie ma tez dla mnie pocieszenia bo chyba i tak rzadne slowa nie moga mnie teraz podniesc na duchu.Po prostu czas i czas...i bedzie lepiej
chyba ze sie myle.Ale jak nie ma to powinnysmy sie zastanowic bo dobrze by bylo taka osobe miec co by porzadku pilnowala;-) No i moze pomyslimy o watku zamknietym co by bez obaw bylo mozna fotki wrzucac bo tu na otwarty mam ja obawy.Tu mozna tak ogolnie pisac a tam bardziej prywatnie lub tylko foty wklejac.Co wy na to??
no a teraz to już systematycznie ma okopane plecy jak leżymy w łózku
bądz cierpliwa, najpierw to tak czuc jakby cię motylek łaskotał od środka w brzuchu, my same na początku słabo to wyczówamy, także Twój mąz tymbardziej musi byc cierpliwy:-)
nie wiem jak to będzie, przy porodzie będzie mąż ale pozniej....:-( pytaliśmy o to czy mógłby ze mną spać ale to bardzooooo dużo kosztuje, nawet gdyby siedział od samego rana do wieczora ale odwiedziny są chyba od 10 do 20, także nie wiem jak to będzie
A poza tym czytalam ze w 2 ciazy ruchy wyczuwa sie wczesniej i to jest prawda