Hellol
My sie wreszcie wykurowalysmy,no ale zeszlo troche.........
Jakos ten czas leci,raz szybciej raz wolniej.Chyba wybierzemy sie w te niedziele na basen na Oberle bo nas znajomi strasznie zapraszaja,a ze ta znajoma ma Agnieszka na imie(dzis jej imieniny) to zamiast na kawe i ciastko chce na basen nas zaprosic.Troche mnie moj brzuchol zniecheca ale pewnie dla dobra wszystkich sie wybiore
poziomeczko pewnie masz racje z ta Tagesmutter ale my mamy tyle wydatkow,ze jednak musze liczyc sie z kasa i sobie jakos radzic.Corka pojdzie do przedszkola od wrzesnia przyszlego roku dopiero,a w pierwsze tygodnie z 2 baby przyjedzie siostra i mama,ale to w maju;-)
Jesli chodzi o twoje pyt. to tez ci lezaczki polecam,tym bardziej ci sie przyda ze wiecej dzieci planujesz;-)Ja mam taki
[FONT="]
FISHER PRICE LEZACZEK-BUJACZEK 2w1 + WIBRACJA 0-18 (887001601) - Aukcje internetowe Allegro[/FONT]
o tyle fajny ze potem moze sluzyc jako fotelik dla starszego dziecka i ma pare innych bajerow,ale jest taki wybor ze napewno ktorys ci sie spodoba.My kupowalismy na eBayu,a tu ci wstawilam z allegro.Mozna poczytac opisy.
Mate tez mielismy i tez bylam zadowolona.Jedynie czego nie kupowalam to chodziki bo temu jestem przeciwna.
Ten lezaczek ktory ci pokazalam akurat mozna w 2 pozycjach ustawic i moja cora nawet w nim przysypiala na bardziej lezaco a takze karmilam ja pozniej w bardziej siedzacej pozycji.

Myslelismy i wymyslilismy ze teraz nie bedziemy kupowac 2 lozeczka tylko zamowilismy na allegro lozko pietrowe ale dol jest super zabezpieczony i tam przeniesiemy Nikolke a maly zajmie jej miejsce.Juz doszlo to lozko i pozostaje do maja je przetransportowac do Wiednia.A wyglada tak
[FONT="]
Łóżko piętrowe KACPER od INTERBEDS PROMOCJA !! (880175701) - Aukcje internetowe Allegro[/FONT]
Vici no to mialysmy podobny etap-tez checi i weny nie mialam do niczego

i na wiosne czekam strasznie.A tak wogole to chcialam cie juz kiedys spytac jak mowilas ze malo znajomych w twoich stronach itp. to jak wy sie tam znalezliscie,dlaczego tam akurat?Maz prace tam znalazl?
No i jak tam nasza swiezo upieczona mama sobie radzi?
Agusia jak tam ,po ilu dniach wyszlas ze szpitalaß
Ale sie rozpisalam........
[FONT="][/FONT]