Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wyciag z wiesiolka ogolnie jest dobry 5 kapsulek dziennie doustnie na wlosy paznokcie super. Tylko koniecznie wkladke na noc i przez dzien bo ta wydzielina z pochwy potem taka oleista jest. Daj znac co ci tam jutro powiedza
Anitaka pieniądze są co 4 tygodnie wysyłane , a nie dostalas jeszcze pisma? Ja od razu jak złożyłam dokumenty to dostałam list kiedy dostane pierwsze pieniądze i ile dziennie dostane, lepiej idź do krankenkassy i się zapytaj
Byłam w szpitalu, wszystko ok, na ktg kilka skurczy no ale nic więcej, jak się nic nie zacznie to 20.01 kolejne ktg
U mnie wochengeld jest co 4 tygodnie czyli dostałam 23.12 pieniądze za okres od 25.11 do 23.12, teraz mam dostać 20.01 pieniądze za 24.12-20.01 i tak dalej bo to jest 16 tygodni a nie całe 4 miesiące , anitaka ja bym poszła się zapytać do kk
Ale mi się wydaje że to za 4 tygodnie a dostaje się więcej niż normalnej wypłaty bo to bez odliczenia podatku czyli dostaje się cała kwotę za te 4 tygodnie