Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny nie uwierzycie.... Piję gorącą kawę i nawet bułkę słodką mam do niej Siedzę z bananem na twarzy, bo do 12 mam ciszę w domu, mąż w pracy a dziecię w przedszkolu. Co za błoga cisza
Hehe to fajnie ania
A czy widzialyscie moze gdzies w sklepie jakims suszarke ma ubrania ale nie taka zwykla tylko szukam pietrowej taka stojaca zeby np do wanny mozna bylo wstawic. Widzialam w ktorejs z ulotek ale za nic nie moge przypomniec sobie gdzie ona byla
a ja juz po glukozie... tylko w 10 Bez. byly wolne terminy ale jestem pozytywnie zaskoczona... wszystkie panie bardzo mile :-) a glukoza nie byla taka zla... z cytrynka i mocno rozcienczona...
Aniag taki drobiazg a jak cieszy
Happy no glukoza nie jest tu taka zla przynajmniej masz to juz za soba aa na kiedy masz termin?
Karolask pytanie ile czekalas na decyzje z finanzantu? Bo ja cos sie doczekac nie moge
Ola, ale masz laleczkę
Po wysłaniu im papierów chyba z tydzień, albo dwa i przyszła kasa, potem decyzja. A ile już czekasz?
Sprawdzałam konto, wypłacają co miesiąc