Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z malym zaraz do Leoben sie wybieram musze melaksera poszukac dla tesciowej.
Niech sie zdrowo chowa.
i jak probowalas juz z tymi testami na plodnosc??No jasne, ze to nie prawda, bo to po mnie ;-). Zartuje oczywiscieWiem tylko, ze jest teraz w PL jakis serial Majka i wszyscy w PL mysla, ze nazwalismy nasza Maje wlasnie po tym serialu - co jest oczywiscie nieprawda :-( ehh...
teraz pewnie polowa dziewczynek w polsce bedzie miala na imie Majka...![]()
Jak bylam mala to to imie bylo bardzo rzadkie i wszyscy mowili, ze to po Pszczolce Mai, a u nas serial wyswietlany byl pozniej, tak wiec mowilam, ze to po rzymskiej bogini przyrody i... plodnosci
. Ale i tak czesto przezywali mnie pszolka lub pytali sie gdzie mam Gucia. Dopiero jak w liceum polubilam to imie. Tu w Austrii nie mam z tym problemu. 
a moj mezulek to 2 litry dziennie jej pije!
Musze znalezc artykul po niemiecku i mu dac do poczytania. Od dzisiaj tylko woda i soczki!
;-)

, a zaraz jedziemy na swiateczne zakupy. W tym roku mam ochote na prawdziwe polskie swieta, ale do Polski jechac nie mozemy, wiec zorganizuje je tutaj... jaja w majonezie, w sobote z koszyczkiem na Rennweg etc. niech sie Wolfgang uczy
ale jestem z siebie dumna
. I to wcale nie prima aprilis.