Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
To u kazdej inaczej
Hehe no ja tez pamietam. Sama tez niedawno szukalam wiadomosci na temat formalnosci po porodzie i wtedy na forum trafilam chyba to byl wrzesien czy pazdziernik. A tu juz niedlugo Lucja pol roku bedzie miala
Anitaka też mi się zdaje ze dużo nie przybędzie Od maja 3 kg na Plus, za gorąco jest i apetytu nie mam do tego zgaga po wszystkim więc też się odechciewa cokolwiek jesc
Ehh też macie problemy ze Was samo wylogowanie z forum? Nie wiem czy to wina mojego tel czy co ale kilkanaście podejść musialam robić żeby dodać post bo było napisane ze nie jestem zalogowana
U mnie w pierwszej ciąży było 13 na plusie teraz 29 tydzień i narazie 8
Kulka piękne imię hehehe[emoji14]
U nas jeszcze wątpliwości między Jagoda a Laura chodź starsza chodzi i mówi że mamusia ma Jagode w brzuchu na zmianę z dzidziusiem. Nie chcę przyjąć do wiadomości że to siostra będzie tylko uparta i cały czas dzidziuś
Napisane na HTC Desire 626G dual sim w aplikacji Forum BabyBoom