reklama

Mamy z Austrii

Karolask no narazie mi chodzi o sama kuchnie ;) Dzieki za info i czekam na fotki moze mnie cos zainspiruje bo mi sie tyle projektow podoba ze ciezka decyzja przedemna. Co do reszty mieszkania to mysle ze pojdzie z gorki byle by przebrnac przez kuchnie.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola no też wydaje mi się, że nie tak źle z ceną, bo mnie wszyscy straszyli, że tu takie horrendalne kwoty, że początkowo w ogóle nie braliśmy pod uwagę zrobienia kuchni tutaj. Wiadomo, te najlepsze kosztują bardzo dużo, np Dan Küchen. Nam ten pan doradził jak on to powiedział: siostrę znanej dobrej firmy kuchni, jest tańsza, ale jak na tą cenę również dobra jakościowo. Z wykonania jestem bardzo zadowolona, chociaż czas pewnie zweryfikuje, używamy ją od końca lutego, no oby wszystko było ok :)

U nas antena jest ustawiona na dwie lub trzy satelity, także polską tv bez problemu odbieramy :) może i u Was tak będzie.

Karolask hehe no w sumie :P jeśli mają takie życzenie, to bronić im nie będę [emoji12][emoji12]
Oj kaska ucieka na urządzanie jak nie wiem, jak dobrze, że mieliśmy nawet spore rozliczenie z Finanzamt, po drodze Urlaubsgeld, to wszystko w mieszkanie idzie, ale w końcu już nie mam kartonów udających meble :D a jeszcze do nie dawna były :P

Ola macie jeszcze troszkę czasu, porównajcie sobie tu i w Polsce :) my gdybyśmy mieli więcej czasu, to na pewno jeszcze byśmy popytali w innych firmach w Polsce, ale już gonił nas czas, a kuchnię chciałam mieć w miarę szybko.

Ola antena może faktycznie być ustawiona jak pisze Vixen. Weź też pod uwagę czas realizacji. Jak już znajdziesz firmę, to może być oblegana i trzeba będzie swoje odczekać ;)

Vixen u nas stoją w korytarzu narazie puste czekające na stare graty :D aaa pralkę też zabieram [emoji14] a kasa płynie jak nie wiem [emoji389] [emoji389] [emoji389]
A te wszystkie Deko to też niezła sumkę zrobią...

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny dzieki za pomoc :* :)

Bylismy wczoraj na basenie mala zanim sie przyzwyczaila oj plakala dobre 20min ale po tym czasie juz byla szczesliwa w wodzie. Bylismy ponad godzine zeby ja wymeczyc, myslalam ze chociaz w nocy bedzie ladnie spala, ale gdzie tam pobudka co 20 min i przy cycku tylko chce spac kupilam smoczka zeby ja oszukac ale za nic w swiecie nie chce. W dzien dluzej pospi tylko w hustawce w lozku spi 15min i sie budzi to samo w wozku jak jedziemy spi tylko stajemy z automatu sie budzi. To moje dziecko im starsze tym bardziej niedobre[emoji14]lobuz rosnie ;)

1469509376107.jpg

Jest i zdjecie z basenu ;)

Załączniki

• 1469509376107.jpg
    1469509376107.jpg
    71 KB · Wyświetleń: 230
reklama
Witam wszystkie mamy :) piszę do Was z pytaniem... Jestem w ciąży i dostałam od gin skierowanie do szpitala tzn żeby zameldować się gdzie chce rodzić. Wybrałam Wilhelminenspital. Dzwoniąc tam dziś Pani powiedziała że mam przyjść w listopadzie. Czy to nie za późno? Skierowanie ważne jest miesiąc, a do listopada daleko. Czy wtedy w listopadzie mogą mi powiedzieć że nie mają terminów na mój termin porodu (luty). Proszę Was bardzo o odpowiedź. :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry