poziomeczka
Fanka BB :)
cos cisza na morzu....
ja dzis obrabiam prawo podatkowe... yeah
ja dzis obrabiam prawo podatkowe... yeah

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Glowa do gory bedzie dobrze cysy same sie w ciazy wchlaniaja najczesciejHej dziewczyny! Czytam caly czas wasz watek (czasem nawet cos skrobne ;-)... ). My nadal sie staramy... w piatek bylam u ginka i znow okazalo sie, ze mam cyste, . Troszke dziwne, ze podczas badania lekarz nic nie widzial... czy "zanosi" sie na ciaze czy nie... wariuje.
Zalezy kiedy tzn w ktorym dniu cyklu bylas lub tygodniu bo jesli zaraz po dniach plodnych lub nawet tydzien do dwoch po leakrz moze nic nie widziec z reguly cialko zolte widac w 6 TC czyli 2 tygodnie po terminie miesiczki happy79, witamy cieplutko!
szczerze mowiac to nie przypominam sobie, zebys cos na naszym watku pisala... Czy czegos nie zajazylam..? ;-)

jest smieszny ale slodki!