reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Austrii

czesc dziewczynki!

happy, no ja nadal tu w dwupaku siedze. Zegareczek bije i bije ale moja Majka nie daje zadnych znakow. Czuje sie caly czas tak samo, zadnych znakow porodowych.
Mam nadzieje, ze mala pozwoli mi zjesc troche zurku w niedziele :-D i salatke warzywna!

W kazdym razie nie bedzie to chyba juz dziecko prima aprilisowe :-D:confused: Nic sie na to nie zapowiada.

vici, dziekujemy za zyczonka, tobie tez milych swiat i szybkiego powrotu do zdrowia, bidulko!

Beabea pewnie walczy z remontem, biedaczka! Nie przemeczaj sie tylko za bardzo!!! dzidzia najwazniejsza!

wczorajsze pulpety wyszly swietne! nawet kolezanka mnie odwiedzila i tez sie nawcinala po pracy! mazus tez byl zachwycony!
dzis mam jeszcze resztke, to sobie zjem! mniam mniam!

a poza tym powinnam moze zrobic cos do szkoly ale tak mi sie nie chce, ze nie wiem.
chyba dam sobie spokoj i nie bede sobie psuc nastroju przed Majeczka.:tak:

no a poza tym nic,
czekanie... czekanie... czekanie....

reklama
Dzien Dobry!;-)
Swiatecznie sie zrobilo:-)!!!
Musze skolowac koszyk na sobote!
Dzis prima aprilis maz mnie wkrecil ze robi do 7:-D,
ja go ze chrzestny nie da rady przyjechac.:-)
A wiec taki dosc udany dzionek ...
uciekam na drzemke do corus mojej, bo leniuszek
mnie zlapal.
Buziaczki Dla Was i rozkoszujcie sie swietami....

hej
no tak zgadlas poziomeczko meczymy sie remontem,ja jak ja ale mezus............
siedzi biedny prosto po pracy i dlubie.Moze dzis juz skonczy te nieszczesne flizy-zostalo tylko zafugowac w przedpokoju i je wymyc.
Mamy tez dzis lub jutro po panele jeszcze pojechac i pare innych dupereli,bo w sobote panowie jeszcze chca cos zaczac,potem pauza swiateczna.....
Vici kuruj sie i milego pobytu w kraju,udanej pogody!!!!!
No trudno fryzjera odloze na po swietach-jakos przeboleje:wściekła/y:
Ja tylko salatke jarzynowa chyba zrobie,bo jak wspomnialam ani sil,ani czasu,ani nastroju swiatecznego w tym roku.
Kazda robota mnie meczy a najgorzej ze tchu mi ciezko zlapac i takie zmeczenie po ciele sie rozplywa...:cool:
Dzis ktos dzwoni do drzwi,otwieram a tu sasiadka pode mna przyniosla 2 smoczki Nikolki-bo spadly na jej balkon,nawet o tym nie wiedzialam....No i napomknela ze zaluje ze sie stad wyprowadzamy,bo takie spokojne dziecko i wogole...Co jak co ale Nikolka do spokojniutkich dzieci raczej sie nie zalicza:biggrin2::biggrin2:
Tez wstapie jeszcze na swiateczne zyczonka,pa

Beabea, wierze Ci, ze nie masz sily!
tez nie mialam juz w 32 tygodniu :no: A jeszcze dziecko dodatkowo.... Naprawde Cie podziwiam.

Ja juz ledwo laze, do sklepu sie przejde i od razu krzyz mnie boli, nogi w d.. wlaza!

frania, ale ci fajnie, juz mozesz sobie spac z corcia... A ja ciagle czekam na mojego szkrabka...:confused:

poziomeczka cierpliwosci -doczekasz sie na pewno,a nawet moze wkrotce bedziesz narzekac na nieprzespane noce:biggrin2:A tak wogole to wydaje mi sie ze ty masz tych sil jeszcze sporo bo i po sklepach smigasz,i gotujesz i szkola i cos w domu grzebniesz:happy2:
A nasza franiajakos nie narzeka tylko poki co w samych zachwytach:-DOBY tak zostalo...

a ja przed chwla wyciaglam z piwnicy 5 litrowe ogory solone z Polski od mamy bo mnie cos wzielo na zupe ogorkowa-ale to jutro no i do salatki jarzynowej beda jak znalazl.Podlalam przy okazji moje zimujace w piwnicy kaktusy ktore swoja droga pasuje juz wyciagac na slonce no ale czekam az cos wiecej ruszy z remontem bo nie chce ich tragac najpierw tu na baklon a potem tam.
Wszystko to oczywiscie jak mala spala ,bo teraz juz harcuje i klocimy sie bo ja chce ogladac "Rozmowy t toku" a ona bajki na Mini Mini:surprised:

hihihi, swietnie masz!

juz sie klocicie!? :-D:szok:

frania, jescze 1,5 roku i my sie bedziemy z naszymi pewnie klocily, hihihi

Beabea, powiem ci, ze energi to ja mam w glowie, ale w ciele juz nie.:baffled:
za kazdym razem obiecuje sobie, ze juz wiecej nie bede....
hihihi

Dziewczyny: lubi ktoras szynke w chlebie? Bo mozna zamawiac dzis jeszcze w piekarni "der Mann" na sobote! Pycha! My zakupy juz zrobilismy i .... kupilsmy stolik, lawke i krzesla na balkon :-D
Jeszcze mieszkanie trzeba wysprzatac... ale dzis mam z mezem randke ;-). Dlatego jakbym jutro wpasc tutaj nie zdazyla to skladam Wam juz dzis zyczenia!
Wielkanocnych pisanek, uśmiechu cały ranek, jajek na twardo, królika z kokardą, mokrego Dyngusa, fajnego psikusa, rzeżuchy po pachy i smacznej kiełbachy!

poziomeczka: to ich tutejszy przysmak, szynka cala w srodku w chlebie, zapiekana ... hmm nie wiem jak wytlumaczyc ale pyyyyycha!!!! :-D ok lece na randke ;-)

reklama
hejka!

no to i ja wam zycze spokojnych i pogodnych Swiat!
nie wiem czy ktos tu jeszcze wpadnie. Jutro chyba juz sie swietowanie zaczyna :tak:

moze odezwe sie we wtorek a moze nie... tylko moja Maja to wie...;-):-D
trzymajcie sie dziewczynki i najedzcie sie dobrych rzeczy!
papa

Do góry