Beabea
Fanka BB :)
HEJ
A ja dzis wbrew sobie pojechalam z mala busem do Bauhausu i kupilam sobie sliczna biala tloczona tapete na jedna sciane do salonu i bordery do tego.Wrocilam wprawdzie padnieta ale zadowolona

No tak zaczynaja sie Swieta...............
A wiec dziewczyny Wesolych ,spokojnych,slonecznych Swiat Wielkanocnych,jak zwykle mokrego polskiego Dyngusa,smacznych smakolykow,wielkiego jaja.......!!!!!!!
Za ciebie poziomeczko dodatkowo trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!! Oby wszystko przebieglo jak najlzej i bys wreszcie ujrzala swoje malenstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daj nam jak najszybciej znac,bo przynajmniej ja umieram z ciekawosci
TRZYMAJCIE SIE !
A ja dzis wbrew sobie pojechalam z mala busem do Bauhausu i kupilam sobie sliczna biala tloczona tapete na jedna sciane do salonu i bordery do tego.Wrocilam wprawdzie padnieta ale zadowolona

No tak zaczynaja sie Swieta...............
A wiec dziewczyny Wesolych ,spokojnych,slonecznych Swiat Wielkanocnych,jak zwykle mokrego polskiego Dyngusa,smacznych smakolykow,wielkiego jaja.......!!!!!!!
Za ciebie poziomeczko dodatkowo trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!! Oby wszystko przebieglo jak najlzej i bys wreszcie ujrzala swoje malenstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daj nam jak najszybciej znac,bo przynajmniej ja umieram z ciekawosci

TRZYMAJCIE SIE !
i nadal cierpie na zgage!:-(

Przywiozlam im polska warzywna salatke, jaja w majonezie i chrzan... pierwszy dorwal sie do niego tata W., zapomnialam mu powiedziec, ze nasz chrzan to taki ostry, bez porownania z austriackim, wiec bylo smiesznie 
Gdzie mieszkasz?Jak wiekszosc tu w Wiedniu czy inne tereny...
mam nadzieje, ze do wtorku (kolejny termin) wystarcza.