Naila
Fanka BB :)
oj tak pogoda jest okropna - a bylo tak fajnie i przyjemnie, no szkoda. ale taka kolej rzeczy, po lecie zawsze jesien 
Dziewczyny wspolczuje wam z tymi przedszkolami, na pewno nie jest przyjemnie zostawiac maluszka jak placze. Chcialabym zeby u mnie to kiedys w przyszlosci lepiej wygladalo bo ja mam miekkie serce i chyba wtedy sama zaczne plakac... z bolu... no tak ale my matki musimy sie niestety zmierzyc z takimi zadaniam - tak wiec pozostalo to tylko przetrwac. zycze wam powodzenia w tych przedszkolnych rozterkach :*
mamusia i co maly zrobi tacie jutro prezencik na rocznice?? czy jeszcze mu sie nie spieszy?:-)
Dziewczyny wspolczuje wam z tymi przedszkolami, na pewno nie jest przyjemnie zostawiac maluszka jak placze. Chcialabym zeby u mnie to kiedys w przyszlosci lepiej wygladalo bo ja mam miekkie serce i chyba wtedy sama zaczne plakac... z bolu... no tak ale my matki musimy sie niestety zmierzyc z takimi zadaniam - tak wiec pozostalo to tylko przetrwac. zycze wam powodzenia w tych przedszkolnych rozterkach :*
mamusia i co maly zrobi tacie jutro prezencik na rocznice?? czy jeszcze mu sie nie spieszy?:-)
Obudzily mnie dosc mocne skurcze i czekam na dalszy rozwoj sytuacji. Jak narazie sa co ok 10 minut. Mezulek jeszcze spi slodko zobaczymy co bedzie dalej. Pozdrawiam
jak do srody nie urodze mam miec wywolywany porod. To jest wkurzajace, ale maly sie nie spieszy. Skurcze mam caly czas, ale wczoraj rozwarcie bylo dopiero na 3,5 cm i ani ruszyc nie chce wiecej. A nie pisalam na forum, bo szpital mnie przytrzymal. Pozdrawiam serdecznie
takze wysypiam sie normalnie ,w domku porobione i jeszcze czas dla meza mam