reklama

Mamy z Bradford

reklama
nefretete- dobre to:-D:-D
MarzenaM - jak tam Pan J.?......
KasiaJ- a co to za procenciki na noc?!
Niom zazdroszcze tym Twoim menom sniegu w PL:/
ja uwielbiam taka prawdziwa zime:):-D

Faktycznie jakos tutaj cicho dzisiaj!

Witam w piękny słoneczny sobotni poranek:-)
no dzisiaj przy takim słoneczku spacerek obowiązkowy:tak:
nie wiem czy dam radę jeszcze tu dzisiaj zajrzeć więc od razu życze Wam dziewczyny miłego weekendu:-):tak:

Witam!
Jak tam sobota?
Ja wreszcie skonczyłam porzadki:tak:normalnie sobota zabierana mi jest na spzratnie:).....zawsze sie cos znajdzie:)

ALe cisza tutaj widze na całego....
Mam pytanie czy któras z WAs ma przebity nosek bo ja włansie sie dzisiaj wybieram i mam pietra nie wim czy boli?:-(:szok:

pogoda za oknem zeczywiscie nastraja do spacerow ale u mnie strasznie wieje i wcale nie jest tak cieplo
bozenaM niestety nie powiem ci czy bardzo boli bo nie mam kolczyka ale moja bratowa mowila ze to tylko uklucie igla i bardzo szybko sie goi wiec chyba nie ma co panikowac :-)
MIlego weekendu dziewczynki ;-) a wybieracie sie gdzies na ostatki?
doris78 i sylwiaM witamy,jak tam po urlopie? Slyszalam ze sniezna zima w polsce wiec pewnie narty sie udaly :D pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Hej
ja zaganiana w zwiazku z szymonka urodzinami. Dzisiaj bylismy na farmie w baildon- akurat pogoda dopisala. Siostrze podalam antybiotyk i bol sporo minal wiec dzisiaj moze cos mocniejszego przy plotach wypijemy:tak:
Nie mam nawet czasu nic poczytac:-(
Z tego co pamietam
4muchy- udanego wypoczynku zycze
po weekendzie wszystko ponadrabiam- chociaz wiem ze zazwyczaj nie ma tego wiele:no:

reklama
Hej Hej Babeczki:-):-):-)

I ja sie witam po urlopie. Zaległości na forum mam jak stąd na konic świata i chyba nie uda mi się nadrobic:zawstydzona/y:

Jestem nieziemsko zmęczona. Pomysł wyjazdu z małym dzieckiem na snieg po kolana nie był zbyt trafiony ale co tam jakoś daliśmy radę, ale cieszę się że jesteśmy już spowrotem i nasze życie wróci do normy:tak:

W Polsce byłam na badaniu i wiem kto mi rozrabia w brzuchu:tak::tak: Ale może potrzymam Was w niepewności:-p:-p aż do lipca:-D:rofl2:
We wtorek mam kolejne usg i zobaczymy czy się potwierdzi:-)

Nie wiem co u Was więc nie piszę do każdej. Może później uda mi się znalezc czas to przynajmniej poczytam:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry