reklama

Mamy z Bradford

Witam wszystkie wczaswoiczki:);-)

Juz mam to za soba nie bolało nawet nie wiem dokładnie kiedy to zrobił, tak mnie zgadał itp nawet czasami po Polsku ze mówi ok koniec a ja juz?!:szok::-D......niom a co bd dalej sie okaze .

Milego weekendu ostatkowego:):-)

reklama
hej kobitki:-)
witam szanowne urlopowiczki;-)
bożena-moja siostra też sobie machnęła takie cudo i nawet fajnie to wygląda:tak:
ja bym się nie odważyła,bo mam wrażenie,że by mi nie pasował:happy:
za to zawsze chciałam mieć w pępku ale mój brzuch niestety nie nadaje się dla szerszej widowni:baffled::-D:-D:-D:-D

dziewczyny przeszłam dziś całe centrum w poszukiwaniu najzwyklejszych trampków dla małej i liiipa:crazy::crazy::crazy:
wszystkie sklepy przeszłam i tylko w jednym były zakurzone i sznurowane za 5f...myślałam,że mnie trafi:baffled:
jak macie pomysł to dajcie cynka gdzie tu mają tenisówki na w-f, bo moja córcia będzie boso ćwiczyć:confused:

Aniteczka - niom mi tez sie zawsze ,arzył w pepku ale, jakos moja "oponka" niezbyt pasuej do klczyka, albo kolczyk do .....:-D:-DJa najpierw chchialm we brwi ale koles wąłsnie dpradza i zaproponował mi nosek:D.Tak jakos zorbial sobie an poprawienie humoru:-DTeraz tylko mam kolczyk nie tkai jaki chchialm ale musze conajmniej tydzien miec bo na nich najszybciej sie goi ,Wiec jakos to przetrzymam mam nadzieje z ejutro nie wstane z WIlekim nosem:d
A co do bucików to nie wiem popatrz ba przeciwko Botsa jst jakis skle cos na P....z walizkami i butami,ale takie buciki sa faje koło mnie nie wim gdzie TY mieskasz bo na BD4 jest taki wielki sklep tylko z bucikami,łąsnie dla dziewczynek najeiwc.A czesto etz w ASDZIE kolezanka sowjej córce na W-f kupowala i w Matalanie:-)

No wlasnie tego sniegu mialysmy az chyba za duzo:-D:-D:-D:-Dcaly czas praktycznie padalo,no i na gory malo co popatrzylysmy bo byla wiecznie mgla:baffled::baffled::baffled::baffled:
Ja sie wybralam z Kuba na Kasprowy wierch i jedyna atrakcja to byla przejazdzka kolejka ,bo widoki to tylko biale byly:-D:-D
No i w temperaturach roznica nieziemska,tutaj +9 a tam jak wyjezdzalysmy bylo -10:szok::szok::szok:
Na nartach troche sie nauczylam jezdzic,chociaz myslalm ze nie dam rady:-D:-D:-Dna poczatku czarna magia,a jakie siniole mam na nogach o tego wyciagu:szok::szok::szok:
Ale ogolnie fajnie bylo ,ale sie skonczylo:tak:
BOZENA-wow to Ty odwazna jestes,mi sie zawsze wydawalo ze w nosie to musi bardzo bolec:sorry2::dry::dry:
ANITECZKA-Super ze wkoncu twoja coecia pojdzie do szkoly,ciekawe jak zareaguje:dry::sorry2::confused:A jakie ty chcesz tenisowki na wf???bo nie rozumiem?/KuBA W szkole na wf ma te same co w nich chodzi po szkole:-)duzy wybor jest w boysie,kolo hali w centrum:-)
KASIA J-a ja myslalam ze tak napisalam,bo za nami tesknisz:-(a Ty napisalas z nudow:-(:-(:-(:-(:-(
A jak tam Kuba???jak jazda na nartach???
Bo Kubie sie podobalo,do pewnego czasu:baffled:jak mial lekki wypadek podczas jazdy:-(:-(:-(:-(potem kupilam mu takie narty wkladane na buty i sobie cwiczyl pod domem na malej gorce i wtedy byl zadowolony:-):-)
MOJA DZIDZIA-a Ty wkoncu wiesz co bedziesz miala??bo chyba przeoczylam:baffled::baffled::baffled::baffled:

Czesc

Ja tez spedzilam dzien na porzadkach. Ale razem z mama to nam szybko poszlo i jak na razie nie ma szkodnikow do balaganienia. Jutro wracaja i sie bardzo ciesze :-) Niestety bardzo martwi mnie Kubus. Nie chce jesc, mam nadzieje, ze jak tylko wroci do sil to i apetyt mu wroci. Jednak niepokojace jest to co powiedzial B, jak sobie tak po mesku rozmawiali: ze on nie chce jesc, bo nie chce urosnac, a jak B go zapytal czemu nie chce urosnac, to odpowiedzial, ze jak urosnie, to my umrzemy, i on zostaniesam, a nie chce byc sam. :szok: Boze, moje dziecko ma takie przemyslenia o smierci. I czeka mnie powazna rozmowa z nim jak wrocic :baffled:

Doris - oczywiscie, ze sie stesknilam :-) a Kubus nie pojezdzil na nartach :-( jak tylko wyladowal w PL to dostal goraczki, lekarz przepisal jakies leki, ktore bardzo pogorszyly kaszel, kolejny teznie pomogl, dopiero 3 lekarka,kazala odstawic syrop, ktory prawdopodobnie podraznial drogi oddechowe, i juz mialo byc dobrze, jak zaczal miec biegunke i straszne wzdecia, teraz jest na diecie, takze spedzil ferie w domu u babci w Gliwicach, a wczoraj pojechali na 2 dni do Krakowa,na szczescie juzjest lepiej, no mieli chlopaki pecha :-( ale nikt nie mogl tego przewidziec, prawdopodobnie jakiegos wirusa zlapal w szkole w ostatnich dniach przed wakacjami

Sylwia - no Ciebie tez oczywiscie witam, i tez jestem zdania, ze z takimi maluchami na sniegu to bardzo ciezko :baffled:

BozenaM - to Ty odwazna kobitka jestes :szok::-D

aniteczka - nie wszystko trzeba od razu pokazywac, a jesli mezowi by sie podobalo i Tobie mialo istotnie poprawic nastroj to czemu nie :confused:

WITAJ doris78 nic nie przeoczylas ja sama jeszcze nie wiem,mam usg we wtorek tak jak sylwia tylko ze ona juz wie... ja nie moge sie juz doczekac chociaz to i tak niczego nie zmieni :-):-)
sylwia j to dziwne ze kubus w tym wieku mysli o smierci tak powaznie,czy przezyliscie niedawno smierc kogos bliskiego?
ja dzisisaj postanowilam lodowke wysprzatac a szczegolnie to zamrazalnik do ktorego sie wszystko chowa a malo co wyjmuje :-D:-D
MILEGO DNIA DZIEWCZYNKI ;-)

reklama
hej kobitki:-):-):-)
kasiaj.-mi się podoba bardzo,ale nie aż tak żeby dla siebie samej robić;-)
mojadzidzia-ciekawe co tam za smyk u ciebie się tam ukrywa:tak::tak::tak:
bo sylwiam mam nadzieję,że się podzieli wkrótce i z nami wiadomością:-D:-D:-D
ja też zawsze chciałam wiedzieć..ciekawość by mnie zeżarła napewno:baffled::-p:-p:-ptaki ze mnie niecierpliwy typ:-D:-D:-D
boże @ mi się spóznia:szok::szok::szok::szok:mam nadzieję,że to przez odchudzanko a nie wiadomo co!:baffled::baffled::baffled::confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry