reklama

Mamy z Bradford

Kurcze nie mogę dzisiaj spac strasznie bolą mnie mięśnie i mam dziwne dreszcze:baffled:.Ampar3 nie mam problemu chętnie pomogłam;-).UlciaC my się chyba nie miałyśmy okazji poznac bo jak ty pisałaś na tym forum to ja jeszcze nie pisałam:tak:.Wiec witaj:-).A co do spotkania to spoko cos tam zorganizujemy żebyśmy mogły Ciebie poznac i twoje maleństwo;-):tak:.

reklama
nie:-) zadnej nowej dzidzi w drodze nie ma!!!narazie mi starczy obowiazkow, wlasnie probuje cos zrobic ze starymi suwaczkami nie chca sie wykasowac:-(

a faktycznie problemy byly ale dzidzia donoszona na szczescie zdrowy chlopak urodzony w terminie i rosnie jak na drozdzach:-)
prace rzucilam, ucze sie w collegu zajmuje domem i malym tak wiec mam mnostwo czasu na nowe znajomosci i jakies spotkania, bo nie mam nikogo z malym dzieckiem z kim moglabym sie spotkac i uwazam ze to bardzo zle dla malego ze nie ma sie z kim bawic...

a co do spotkania z Wami byloby super, moze uczeszczacie na jakies toodler groups albo jakies inne rozrywki dla maluchow??

Ostatnia edycja:
UlciaC dziewczyny to różnie nie które chodzą na play grupy ale nie wszystkie:tak:.A my spotykamy się w naszym gronie to tez w różnych miejscach czasem u jednej z dziewczyn w domu a innym razem w jakim kulkolandzie.A jak jest już bardzo ciepło to w parku i prawie zawsze był to Lister Park:tak:.

witam z rana ;)
ampar3 dzieki za imprezke i kawke oczywiscie ;-)
Ulcia C. witaj na forum:-)
kasia8118 jak bedzie ładna pogoda to i ja przyjade moze pociagiem na spotkanko:sorry: mam nadzieje ze by mnie ktos odebral...:-D
kasia.j normalnie jak przeczytałam jakie przemyslenia ma twoj Kuba to normalnie boje sie jak mi Alex urosnie:szok::-D
sylwia brzuszek masz uroczy... taki tyci tyci;-):-)

Alex mnie dzis o 6 juz na nogi postawił :wściekła/y: zmieniłam pieluszke, dalam piciu a ten zamiast dalej spac to sie wygłupia:baffled: mowie mu ze trzeba jeszcze spac to sie ze mnie smieje... i co ja mam bidna zrobic:sorry: ech

Hej:-):-):-)

Ale duzo napisałyście wczoraj wieczorem, fajnie:tak::tak:

Nefretete spoko na pewno ktoś Cię odbierze z peronu ale może przyjedziesz samochodem? Tylko pamiętaj, musisz jechac ostrożnie żeby Twój Kochany do pracy mógł pojechac na drugi dzień;-):-D:rofl2:

Ulcia witaj:-) Jak ma na imię Twój synek?
Trzeba będzie zorganizowac spotkanie żebyśmy mogły się poznac osobiście.

Mojadzidzia:crazy::crazy::crazy::crazy: pytałam o której masz usg?:-p:-D:rofl2:

Dziewczynki jakie plany macie na dzisiaj? Ja to chyba będę się nudzic:-( Muszę tylko do tesco pojechac po pieluchy i kaszki i to by było na tyle:baffled::angry:

sylwia Ty mnie kobito nawet nic nie mów na temat auta :wściekła/y: wole pojechać pociągiem i mieć święty spokoj...bym musiała sie nasłuchać tydzień przed wyjazdem autkiem wiec wole sobie odpuscic:baffled:

Halo ja umieram:wściekła/y:.Nic się nie wyspałam szok nic nie mogłam spac pół nocy.Mały przywędrował do nas o 2.30 i chyba dopiero wtedy zasnęłam razem z nim.A punkt 6 pobudka :crazy:.Ale mam lenia:-(.Ale dobre chociaż to że udało mi się dzisiaj na dzień dobry wmusic małemu parówkę co nie jest łatwą sprawą:no:.Sylwia.m ja miałam w planach walnąc dzisiaj z małym jakiś maratonik ale chyba zmienie plany bo jakoś siły mi brak:baffled:.Nefretete jasne że ktoś Ciebie odbieże z peronu jak będziesz milutka:-p.

Czesc dziewczynki,

Kasia8118 - ja tez nie wyspana, dopiero teraz lozka sie zwleklam i kompletnie nie wiem co sie dzieje

nefretete - no dzieci coraz szybciej dorastaja, wiec szykuj sie na trudne pytania :-)

Ulcia - no ja musze sie przyznac, ze ostatnio zaniedbalam sie w chodzeniu na rozne play grupy, ale to przez szkole Kubusia, mam nadzieje, ze wkrotce wyruszymy znow zwlaszcza, ze w okolicy lister parku jest chyba kilka

Monika - 4 muchy wraca jakos w weekend, pojechali na tydzien do PL

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry