Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
DORIS odniesli sie do polskich lekarzy:-)ale to chyba tylko dla tego ze pokazałam im wszystkie badania ze szpitala <przepraszam ale co mi mała poprzestawiała w kompie i nie mam znakówale jutro wraca tata wiec naprawi <jak zawsze kasia a Ty to gdzie najczęsciej spacerujesz:-)bo ja to codziennie w centrum shipley<daleko mieszkasz od shipley
Ale tu dzisiaj fajnie- tyle nowych osob. Ja juz az sie zastanawialam czy to nie prima aprilis A mojego siostra w szpitalu-chyba jutro bedzie berbec:-):-)
Doris78- kurcze Artura przeniesli do leeds a ten 2 dzial zostal w bradford no ale moze przez kogos da sie cos zalatwic- poprobujemy Marta84-slyszalam o tej salatce ze jest rewelacyjna jstysiak-witaj i kasia8118 naprawde lubi spacerki- dobrze trafilas;-) No i masz dziewczynke-super bo tu deficyt przezywamy;-) Kasia8118- sorki ze ci tak szybko i krotko odpisalam ale znowu bylam molestowana prywatnie A ty podjedziesz w sobote jak bedzie ola?
yowka polecam CALCOUGH TICKLY glicerynowy sama stosuje i małej po dwóch dniach przechodzi<juz mi czwarty post uciekłkurcze koncze jutro wpadne jak minio naprawikompa <tymczasem miłej nocki i buzaki dla dzieciaczków
Mam glicerynowy Tixylix czy jakos tak ale nie pomaga...zrobilam mu dzis syropek z cebuli i miodu i podalam 3 razy...moze po tym troszke przejdzie.....echhh
Ale zescie dzis nastukaly A ja sie tu biedna mecze z internetem przez komorke.
Witam nowe kolezanki, sporo sie Was tu dzis dopisalo.
A ja dalej sie rozpakowuje i konca nie widac. Tyle gratow nazbieralam ze szkoda gadac, teraz tylko wszystko wyrzucam. Ale mamy super landlorda. Non stop tu wpada i cos nam poprawia i taki przejety. O wszystkim i o wszystkich w okolicy nam opowiedzial. Idziemy z nimi we czwartek na kurs salsy tu lokalnie. Moj grafik tygodniowy zapelnia mi sie z dnia na dzien, az boje sie ze na BB mi czasu nie starczy.
jstysiak jeżeli chodzi o spacerki to różnie to bywa jeżeli pogoda jest bardzo ładna to idę sobie na maratonik do Shipley i droga zajmuje mi około 1.20godz.często też spaceruje po dzielnicy na której kiedyś mieszkałam Wrose to jest BD18 i jak dobrze kojarze to juz chyba jest blisko od ciebie?yowka mój synek też w zeszłym miesiącu miał mocny kaszel i postanowiłam że sama go wylecze i kupiłam mu trzy syropy i nic nie pomogły i stwierdziłam że więcej już nie będę sama go leczyc szkoda jego zdrowia i mojej kasy:-zawstydzona/y:.Ampar3 bardzo chętnie wpadniemy,ale wiesz jak jest całonocna imprezka odpada ,ale jak można wpasc na kawke i jedno piwko to bardzo chętnie.A o której zaczyna się imprezka?Ale w kwietniu na 100 wpadniemy na impreze.
doris78-pracuje w weekendy w farmers boy'u, a w tygodniu z coreczka jestem w domku.mam sporo wolnego czasu,takze jakby ktoras z kolezanek miala ochote na jakis dluzszy spacerek czy spotkanie to ja sie pisze.
musze urozmaicic swoj grafik dnia,bo jezeli tego nie zrobie to zupelnie odetne sie od swiata i zostane w kuchni:-):-):-)
dziewczyny powiedzcie mi cos na temat play grup(ja mieszkam na bd9,kolo szpitala).poszukuje rozrywki dla mojej nikolki.chetnie uczestniczyla bym w takich spotkaniach(poznala nowe mamy i wogole..).slyszalam duzo dobrego o play grup.fajnie by bylo jakbym mogla sie spotkac z wami:-)
ojjjjooojjjj ale sie rozpisalam
a nastepny watek to moja nikolka ma zatwardzenia.odkad przeszlam z piersi (po tygodniu od urodzeni)na butle to masakra(od terazjest troche lepiej-po 9miesiacach).tylko czopki i lactulosum.jezeli mialyscie podobne problemy lub wiecie jak sobie z tym radzic to powiedzcie,bo moje dziecko i ja sie meczymy.jak pisalam jest lepiej, ale jeszcze nie tak jak powinno
aniteczka1981-super ze mieszkasz na bd9-to takze moja okolica:-).
moja nikola ma 9miesiecy i wlasnie zaczela razczowac hahahaha jest wszedzie,na tylku spokojnie nie usiedzi-do tego jak wczesniej pisalam zabki jej ida,otatnio wyszedl trzeci,ale jaki koszmar byl przy tym 2 tygodnie z goraczka,ale lekarz nic tylko paracetamol,ale ile mozna poic dziecko paracetamolem bylam wsciekla ale dosyc-pojechaliscmy do szpitala,bo do mojej przychodni nie moglam sie dodzwonicciagle zajete.ale wiem ze gdybym nawet sie dodzwonila to bym miala''meeting'' telefoniczny z doktorka
7 swiatow
Czesc dziewczyny no i znowu zpowiada sie deszczowy dzien:----( AMPAR-jak to jest problem to moze niech sobie da spokoj Artur,ja zamowie przez internet wtedy sobie AGNIESZKAUK-my sie przewaznie raz w tygodniu spotykamywiec zapraszamy ,a spotykamy sie roznie-w lister parku,gdzies na kulkolandzie albo u ktorej w domku,zalezy od pogody:-):-):-)
dziewczynki hej..zaraz lece do szkoly a pozniej poodpisuje po kolei..
POWIEDZCIE MI JAK JEST KTORAS JAK MAM DOJŚC Z INTERCHENGE DO TEGO ACCENTU?
please bo nie mam pojecia