reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej
Ale fajnie znowu nowe osoby
halinka666, katin- zapraszamy wiec na jutro do lister parku na spacerek i napiszcie cos wiecej:tak:
Marta84- oj to chyba kazdej by sie taka ksiazka przydala:-D:-D:-D Bo ja tez mam czasami wrazenie ze bardziej niz z moim to ja sie z szymonkiem dogaduje:szok:
Kasia8118- mi pasuje lister park na jutro. Tez mam ochote do parku wyskoczyc;-)
Monika1213- wyobraz sobie mnie dzisiaj wieczorem. Uzbieralam 4 prania do prasowania i juz nie mam wymowki bo we wtorek wyjezdzam:-p
yowka- jak tam maly? O ktorej skonczyl sniadanie?:-D:-D
Nefretete- uwieeeeeeeeelbiam jajka na miekko:-p:-p:-p:-p
Doris78, 4muchy- wspolczuje rannych ptaszkow:szok: Moj w takim razie wstal pozno 6.40:-D:-D

Chyba idzie wiosna chyba idzie wiosna.................................:-)

No ja właśnie wróciłam ze....., można tak powiedzieć, spacerku. Znowu byłam w mieście, pierdół nakupowałam, jak zwykle.
Mojadzidzia a ty co czytasz?
Marta84 chomika wyhodować, powiadasz? I do innych chomików zaglądać:-D:-D:-D:-D:-D. Dobre:-D:-D:-D
A Ty te książki czytasz na ekranie monitora?
WITAM NOWE!!!
Pewnie zostałyście trochę ośmielone przez wszystkie nowe koleżanki.
Halinka a co te trzy szóstki znaczą? Chyba nie jesteś? :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Witam wszystkich.
Mieszkam na BD 4 West Yorkshire juz 2 lata , moj synek nazywa sie Kubus ma 3,5 roczku .Wiekszosc czasu spedzamy sami poniewaz nasz tatus pracuje na nocki ,lubimy spacerowac ale samemu zaczyna nam sie juz nudzic.Jestem w 17 tygodniu ciazy ,chetnie poznamy mile mamusie i ich pociechy .

Hej dziewczyny,ale pogoda co:-).Normalnie bajka aż chce się życ:tak::-).My już po spacerku wróciliśmy krótko przed drugą dobrze że już obiad miałam gotowy bo bym się nie wyrobiła przed powrotem staruszka z pracy:tak::-D.Mały też dzisiaj jakiś ożywiony nie chciał mi usiedziec w wózku :tak:.Musiałam go puscic bo by mi chyba wózek rozwalił:-D:-D:-D.Chłopaki zjedli obiad i wyruszyli na myjkę więc mam luz.Oj lubie czasami zostac sama w domu:tak:.Niestety to nie jest częste zjawisko:tak::-D.halinka666 i katin Witam Serdecznie:-):-):-).Monika Wszystkiego Najlepszego Dla Kubusia:-):-):-).

roksanna1 - teraz musisz szukac chomikow i patrzec co maja zahomikowane.:tak::tak::tak: Znajdz chomika o nazwie "solis" - tam jest troche rzeczy dla dzieci i o dzieciach. Chomik "yureawen" ma duzo ksiazek. Ja drukuje ksiazki. Powodzenia w szukaniu

Dzieki za powitania,mieszkan na bd5. :-) wiec do lister parku mam troszke daleko:-( ale kiedy zrobi sie juz bardzo cieplo ,a dzien bedzie dluzszy to napewno wpadne na spacerek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry