reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Bradford

Hej
Monika GRATULACJE!!!
Dziewczyny dzieki za odwiedziny, bulo super:-):-):-)
Moze za 2 tygodnie znowu spotkamy sie u mnie???
Majka teraz zdaje relacje tacie co i jak(rozgadala sie mamy z niej ubaw):-D:-D:-D

reklama
katin dziekuje za sms-a i troske doris78 i kasia8118 wam rowniez
katin pogoda dzis rewelacyjna wiec zamiast lezec w domu lezalam na fotelu na dworze przez pol dnia czytajac ksiazke. Dalej mnie brzusio boli jak chodze ale mniej niz wczoraj i jestem pewna za to przez te spacery,a szczegolnie 6godzinny w poniedzialek :baffled: nie martwie sie az tak bardzo bo serduszko Nadusi bije miarowo i wierci sie jak zazwyczaj wiec zapewne nadwyrezylam sobie miesnie Mam nadzieje ze jutro wszystko wroci do normy teraz wiem ze musze bardziej myslec co robie :zawstydzona/y:

Hej babki:-):-):-)

Kacperku witaj na tym świecie:-) Monika1213 gratuluję:-) Chłop jak dąb z Twojego synka:-)

Mojadzidzia super, że lepiej się czujecie:-) Musisz pamiętac żeby zbytnio się nie forsowac. 6 godzin spaceru:szok: jak padam po 30minutach:-D

Marta84 jeszcze raz dziękuję za super spotkanie, no i za sałatkęęęęęęę:tak::tak::tak: była pyszna:-) Mąż przestraszył się bałaganu? czy zdążyłaś posprzątac?:confused::-D Niezłe pobojowiski Ci nasze dzieciaki urządziły:-D:-D:-D

Katin niedługo chyba ferie wielkanocne to będziesz miałą okazję dołączyc z dzieciakami:tak: No i ja nie mam nic przeciwko żeby umówic się gdzies bliżej Ciebie, żebyś mogła do nas dołączyc:-)

Byłoby super jakby już taka pogoda została:tak:

mojadzidzi no to fajnie ze juz jest ok,wiesz ja tez bedac w ciazy czasami przesadzilam,a odczulam to za kilka godzin:tak: sylwia m jestem za,oczywiscie jezeli pogoda nam dopisze mozemy pomyslec:blink:mysle ze u mnie w domu tez sie pomiescimy,wrazie czego:tak:

kasia8118 chyba tylko my jestesmy,u mnie w domu tez cisza, dzieciaczki jeszcz w wannie ale juz niedlugo ,do luzeczka i wieczor mamusi i tatusia:-p

Ostatnia edycja:
moj maz pracuje tylko na jedna zmiane i niestety musze sie dziekic komp.:wściekła/y: a czasami naprawde jest walka,bo on sadzi ze mam wystarczajaco duzo czasu do 17

reklama
Do góry