reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
agnieszkaUK - zdjecia super szczegolnie to z zolwiem:tak:. Ja czesto bywalam w Bolton, ale nigdy nie bylam na tej farmire ale widze, ze warto. To jest niedaleko restauracji:confused:

marta84-wstyd przyznac,ale nie pamietam:-):-):-) wiem ze sie wjezdzalo w bardzo waska dróżke.myslalam ze juz nie dojedziemy.jest tam poprostu super.mozna karmic zwierzeta:-) bardzo mi sie podobalo. tymbardziej ze jest to na swierzym powietrzu.a jak widzialas zwierzeta (niektore) chodza sobie same.
wejdz na ten link a dowiesz sie wiecej:-)
Yorkshire Dales Family Day Out - Farm Animals and Attractions

ja juz uciekam.zmeczona jestem,bo bylam dzis z nikola na bardzo dlugim spacerku.chodzilam z nia 3,5 godziny.odemnie do shipley i jeszcze tam sobie spacerowalam.moja nikolka padnieta.dostala wielki zastrzyk swiezego powietrza,mam nadzieje,ze przespi mi cala noc:confused:-zobaczymy.
jutro to obowiazkowo ybiore sie do lister parku.no taka piekna pogoda,ze nie mozna siedziec w domku:-)

czesc z wieczora:-):-)Ja wkoncu wolna:baffled::baffled:musialam troche posiedziec nad angielskim,zeby jutro nie wyjsc na glaba:-D:-D
MARTA84-dzieki za goscine,salatka oczewiscie byla super,tak myslam zebym sobie ja zjadla na kolacje:-D
Kurcze tez bym chetnie sie wybrala do Bolton Abbey bo lubimy tam jezdzic,ale nie wiem jak to wyjdzie, Kuba ma w sobote Polska szkole,ale to do 12.30 nie wiem kiedy Janusz ma wolne:baffled::baffled:musze z Nim pogadac,jakby co dam znac
No i tez nie mialam pojecia ze tam jest taka farma:no:
MOJADZIDZIA-oj nie forsuj sie juz tak wiecej:-(ale najwazniejsze ze juz lepiej i Nadusia bryka Ci tam:tak:
KATIN-dla mnie tez nie ma problemu z dojazdem:tak:ja zawsze jestem chetna na spacerek pomiedzy 1 -3 a na bd 5 mam niedaleko,wiec mozemy tez sie gdzies umowic,daj tylko cynk ze jestes chetna:-D
KASIA8118-wow a co Ci tak Krystian poszedl szybko spac??nie spal w dzien??
agnieszkauk-i jak tam bylas w tym accencie??a jak w job centre??jest jakas praca dla Twojego meza???
ROKSANA-a jak tam plecy??lepiej juz???
HALINAK666-i co tam u Ciebie??
NEFRETETE-u Was tez tak ladnie dzisiaj bylo??
ANITECZKA-i jak kupilas ten kubeczek ze slomka i jak malemu idzie??

MONIKA1213-WITAMY KACPERKA NA TYM SWIECIE:-):-)GRATULACJE WIELKIE:-):-):-)NIECH KACPEREK ROSNIE ZDROWY I SZCZESLIWY:-):-):-):-)

No pogoda dzis byla rewelacyjna i chyba tylko nad Bradford. Jechalam dzis do Manchesteru i za miastem od razu wjechalam w sciane mgly :baffled: a Manchester caly siny byl. Ale mam w koncu paszport dla Maciejki i moge planowac podboj swiata :tak::-)

Dzień Dobry:-):-)

Ja dzisiaj pierwsza:baffled: Marcel obudził się o 5.30:szok::szok: na szczęście udało mi się przetrzymac go jeszcze w łóżeczku do 6.30 ale ani minuty dłużej:-( Tak więc mały już po śniadanku, pranie w pralce szaleje a ja nadrabiam poranną prasę:-)

Marta84 bardzo fajny pomysł z tym wypadem ale my niestety nie damy rady:-( Mój wiecznie pracuje:baffled: i na sobotę ma już lekcje poumawiane:wściekła/y: My takie wyjazdy musimy planowac z wyprzedzeniam:sorry2:

Ciekawe czy dzisiaj będzie tak ładnie. Zapowiada się że tak:-)

reklama
witam
doris piekna byla pogoda wczoraj i dzisiaj tez sie taka zapowiada;-) D wczoraj popierdzielal juz w spodenkach i bluzce na ramiaczka, a ja w bluzie i kurtce.. juz 3 dzien umieram:wściekła/y: wczoraj D zapakował moje zwłoki do auta i pojechalismy do szpitala... jestem na penicylinie. ledwo co trzymam sia na nogach wiec moge przez chwile nie zagladac na forum. najgorsze jest to ze Alex zaczyna kasłac:wściekła/y::szok::wściekła/y: w sumie to nic dziwnego ze sia zarazil odemnie bo caly czas jestem z nim... niestety nie ma innej mozliwosci:-(

chcialam paru osoba odpisac ale tak mnie łeb napierdziela ze ledwo co klawiature widze:-(

Do góry