• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Bradford

reklama
kasia8118- jasne ze mi pasuje:-) super ze bede miala z kim pospacerowa i pogadac,bo moj remi nie lubi takich spacerow:-(burak.wysle ci na priv moj numer kom.jakby co:-)
no to jestesmy umowione:-)

Czesc dziewczyny wpadlam sie tylko przywitac i spadam na spacer. Pogoda piekna:-)Zycze Wam udanego dnia.
Dziewczyny czy ktoras jednak zmienila zdanie i wybiera sie do Bolton Abbey.:confused:

Od str 1300 tam jest tego troche bo adnieszkaUk tez dodala duzo rzeczy:-)
kasia8118 - dopiero teraz sobie przypomnialam, ze ty sie chcialas wybrac. Jak bedzie cieplo to chcemy zrobic grilla, i pozwiedzac szczegolnie ta farme:tak:

Hej dziewczynki my już w domu :tak:.Pogoda była boska :-).Dzięki Agnieszka że wpadłaś do parku z małą zawsze to fajnie jak jest z kim pogadac:tak:;-).Marta84 ja nie wiedziałam że ty tez byłaś chętna bo jak tylko umówiłam się z Agą to wyłączyłam kompa:-(:zawstydzona/y: ma nadzeje że następnym razem się spotkamy:tak:.Co do jutra to my jesteśmy chętni:tak: ale nie mam grilla :no:.No i nie wiem gdzie byśmy się umówili.A ktoś z waszych znajomych jedzie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry