reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

No nareszcie dzidzia poszła spać:-p
roksanna1 -Ja tez musiala bym pogadać z rodzinką.Jak cos to sie zgłosze:tak:a mieszkanko jak mieszkanko,Kolezanka ma podejś jesze raz ,moze tym razem pani znajdzie coś tańszego:sorry:
Sylwia.M ,Marta84,AgnieszkaUK;Co tak ucichłyscie :-(
Katin macie jakieś wieści:confused:
Dobra ja uciekam sie szykować.buziki

reklama
Mama z Polski podaje mi dzis torbe z prezetami od zajaczka..Polska wedline ,swojskie jajeczka,i takie tam.a duuuuzo tego i wiecie ze kierowca autobusy , wzioł tylko 20 zł ,za przewoz:tak:

Ostatnia edycja:
Katin Pisałyśmy w tym samym momencie;-) Super ze wszystko oki.
Doris Kapelusz Rewelacja .Widze ze mamusia sie wkreciła ;-)ma sie tą fantazje:-p
Kasia 8118 Pogoda jak pogoda ,ale wiatru i słońca brak:-(

Kastin no to twoja mama to niezła czarodziejka ja ponad 2 lata temu jak wysyłałam paczki mężowi z Polski autokarami to kierowcy chcieli od 100 do nawet do 150zł jak paczka była jakaś bardzo duża:szok:.

Czesc dziewczyny:-)Na dworzu jest fajnie,nie ma wiatru i slonca ale jest fajnie,tak spokojnie:-)
ROKSANA-ja tez przekaze rodzince:tak:
KATIN-no to wogole dobrze ze go przebadali:tak:a jak nogi??dalej ma spuchniete??Ale to nawet nie wiedzialm ze nogi moga spuchnac,przy ostrej infekcjii krtani:sorry:oj warto wiedziec
A skarzyl sie na bol gardla??
I faktycznie twoja mama musi miec jakies chody u tym kierowcow,bo ja wiem jak moja ciotka wysylal kuzynkiw zawsze placila 100:tak:

Kasia, sinbad ,tylko zawsze płacil duzo,a teraz tak sie trafiło,moja mama bedac u nas stwierdziła ze tu nie ma co jesc:-D:-D , i stara sie , co jakis czas nam cos podac
Doris on od małego choruje mi na krtan,troszke boli,ale raczej jest bardzo suchy kaszel ,szczegolnie w nocy(szczekanie psa)ale teraz bylo troszke inaczej.bardziej martwi mnie teraz ta wysypka ,czerwoe plamki zaczeły sie rozlewac,no ale wynuiki wszystki sa dobre,wiecie jak to matka siedze i martwie sie , tylko szukam w internecie,co to moze byc:-(

reklama
Do góry