• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Bradford

ROksanna1 - no to jak tylko 40 min to jak bd gdzies w okolicy na spceku to zapraszam!
A ja "ucze sie" angielskiego, włansie dzisiaj zrobilma sobie z kolezaka wagary.Naszykowalam sie do szkoły poszlam na przytsanek a ona pisze ze nie idzie to dosżłam do wniosku ze po co ja tam sama;-):-Di tak worcilam do domu.ALe chyab tak mailao byc zaczynam jakis bolesci rzucha dostawać:/:no:nie wiem czy nie nawabilam sie jakeigos czegos w zoładku:baffled::angry:bo te moje nerwy tutaj osatnimi zcasy.......obym sie myliła:/

reklama
Roksanna1 - możliwe, że moja kumpela mi numer wywineła i poslza a mi napisala ze nie idzie:-D:-D, ale ja i tak kiepsko sie czuje kobiece dolegliwości:):baffled:ALe mój maz dzisiaj stwierdził po co ams zsie tak meczyc moze to bedzie ostatnia w tym roku kobieca dolegliwosc?!!:-D:-D:-D:-D

A co tutaj taka cisza dzisiaj?!

Bozena widzisz jakiego masz mezulka,ale ma całkowita racje:tak:duza przerwa miedzy dziecmi :no:jest niedobra.Teraz to przerabiam
Doris jak tam gril?,ja jeszcze w tym roku nie zaliczyłam kiełbaski,ale juz mam smaka:-p Jak Dawidek?
Na swieta zotalismy zaproszeni przez znajomych z Walli,wiec jezeli Hubercik dojdzie do siebie ,to juz w sobate rano ruszamy:tak:
Dzis po kotroli jest ok,choc bardzo cierpi:-( nadal bardzo Go boli:-(
MIŁEGO WIECZORKA ZYCZE

My juz po grillu:-)oj dawno nie jadlam takiej kielbaski:-)ale juz wieczorkiem zimno bylo,zreszta to dopiero kwiecien:eek:
KATIN-Dawid jakby lepiej,spal w dzien 3,5 h i jak wstal to juz lepiej wygladal,potem jak wrocilismy ze szkoly z Kuba to nawet dietetyczny obiadek swoj zjadl,ale potem jak pojechalismy do Sylwii to odrazu mu apetyt wrocil:-)zjadl 2 gofry i 1.5 kielbasy:szok::szok:no a potem.....wiadomo co zrobil:-D:-D:-D

ROKSANA-ja tak bede na 1.30 na swieceniu:-)

Ja tez jeszcze nie wiem, o ktorej bedziemy swiecic. Na pewno cala rodzinka, ale to zalezy od pogody. Jak bedzie slonecznie, to pewnie z rana pojdziemy, zeby potem sobie na jakas wycieczke pojechac.

BozenaM - no prosze, prosze, to owocnych sukcesow zycze :tak:

Doris - jak grill sie udal? co dobrego Sylwia zrobila? my znow idziemy do sasiadow w sobote, po swietach pewnie bedzie nasza kolej

My dzis spedzilismy sporo czasu na powietrzu i teraz dzieciaczki grzecznie zasnely, tzn Macius, a Kubus zasypia. Ja chyba tez dzis wczesniej pojde spac, bo wczorajszych baletach jakas niewyspana jestem :baffled:

Ja tez wieczor na dworze spedzilam. Ta pogoda jest cudowna, czlowiek nasycic sie nie moze, tylko na dworze by wystawal;-)
Doris78- zazdroszcze grila:-p:-p:-p:-p:-p I super ze bedziesz szla tak po 13 ja bardzo chetna jestem bo rano szymus ma urodzinki kolegi:tak:
Sylwiam- zapros mnie na grila- ja cos upichce:-p:-p:-p;-)
katin- super ze z synkiem juz lepiej:tak:
bozenam- masz wiadomosc;-)
halinka666- gratuluje synka- a o kube sie nie martw potem bedzie sie cieszyl;-)

Chce herbatki a maz usypia a u mnie podloga skrzypi i jestem uziemiona:crazy:

ampar3 ja tez mam 'podlogowy problem' tyle ze u mnie to wyglada znacznie gorzej bo 2tygodnie moja mama wypoczywa po nockach a nastepne 2moj S i tak na zmiane wiec staram sie chodzic na paluszkach przez caly tydzien i zawsze z utesknieniem czekam na weekend :-D

reklama
Czesc:-):-)
NEFRETETE-widze ze Twoj Alex to tez ranny ptaszek:-)

Ale dzisiaj zapowiada sie tez ladny dzien:-)My planujemy w poniedzialek swiateczny gdzies na wycieczke pojechac i lwasnie nie wiemy gdzie:baffled:moze polecicie jakies fajne miejsce:tak:no i zeby nie bylo w sumie daleko:-D
Ja kade dzisiaj do rodzicow wiec mnie nie bedzie caly dzien:tak:

AGNIESZKA UK-co tam u Ciebie ,ostatnio cos ucichlas:-(
ULCIA-a Ty tez cos nas zaniedbujesz:-(jak tam egzaminy>>

YOWKA-a Ty juz przeprowadzona???masz juz internet??
JASMINA-a Ty co sie nie odzywasz mialas pisac i co??:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry