reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Dziendobry

Faktycznie, pogoda wysmienita :-) Az sie zyc zachcialo!

My juz po zabawach, teraz dzieci gonily po ogrodzie z kolegami. Zjemy i zmykamy do szkoly.

aniteczka - u nas tez dzis ciezka noc byla. Maciek sie budzil co chwila i plakal :baffled::-(

agnieszkaUK - to faktycznie pechowo, pare minut wczesniej i pewnie to Twoj maz by byl tym szczesliwcem, ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo :-)

Doris - takim to dobrze..... :-) no ale w niedziele tesciowka przylatuje wiec moze i ja sie bede miala czym pochwalic ;-):tak:

Milego dnia!!!

reklama
WItam!
Ja chilke po obiadku odpoczywam, maly korzysta ze jeszcze tata w domu i go na ogródku zabawia:D.
A ja wsciekla jestem dzownilam do Agencji co ostanio pracowlam zapytac czy placa sami za urlop czy trzeba forme skąłdac?!A pani E.rzekła zapozno bo ju jest nowy rok rozliczeniowy.spoznila sie:/:angry::angry:A pzrecierz chyab nowy okres podatkowy zaczyna sie od poniedziałku.A ona na to ze nie wie zebym zadzownila pozniej zapytac!Tak wiec jak tm jutro wpadne myslki sobie ze 100Ł droga chodzi.wrrrrrr:no::wściekła/y::wściekła/y:

Zmykam myć okna w na dole nie chche mi sie rpzez tego babiszona:-);-);-)

Roksanna i katin - do dzieła:-D:-D:-D:-);-)

Ja juz tez po spacerze i kuleczkach:tak: a jutro ide na mini piknik do kolezanki do ogrodka to sie szymon wyszaleje a matka pocwiczy angielski;-)
Agnieszkauk- szymon tez nienawidzil jazdy tylem i jak tylko kupilismy mu nowy fotelik to nawet 3 h nie bylo problemu zeby z nim pojezdzic:tak: Zycze powodzenia z praca:tak:
Doris78- a moze Bolton Abbey tam nawet grilika mozesz zabrac i obiadek zrobic na miejscu;-)
mojadzidzia- fajnie ze mnie ktos rozumie z ta podloga tylko ja to nawet pisnac slowa na ten temat nie moge bo Artur kladl podloge i wiesz zaraz urazona meska duma:-D:-D:-D
Nefretete- ty tam wyszukuj jakas fajna knajpe na obiad bo jak tak ladnie bedzie to ktorys weekend po swietach sie wybierzemy;-)
Roksanna1- zachecac to ty potrafisz, nie ma co:-D:-D:-D:-D

Ja tez juz mam obiadek gotowy:tak:
apear 3 ta kolezanka to angielka? ze angielski pocwiczysz
Bozena ja tez zaliczyłam dzis czesc okien.:tak:
a ja sie dowiedziałam ze moja Natalia wole ma dopiero od srody:-(a tak sie cieszyłam ,ze od poniedziałku spimy ile sie da;-)
strasznie mnie denerwuje moje mieszkanie ,poniewaz nie mam zadnego schowka:no: i w kazdym koncie,pod stolem,łozkiem, cos stoi , Jak tylko przyszłam tu mieszkac to było tak pusto ,a teraz tyle tego:szok:

a słyszłyscie to?
A czy wiesz jakie jest najsmutniejsze zwierzątko na świecie?
MĘŻCZYZNA a wiesz czemu? bo ma PIERSI bez mleka, PTASZKA bet skrzydełek, JAJKA bez skorupek, no i WOREK bez pieniędzy ...
80% kobiet już nie wychodzi za maż,bo zrozumiało, ze dla 60 gram KIEŁBASY nie opłaca się brać całego wieprza do domu ...hehhehh:-D

Nefretete- no doooooooobra bede przed 1;-) po pierwszym to ja juz sie na wczasy bede szykowac zniecierpliwiona:tak::-p A wy dokad?
katin- tu same angielki mam z play grupy od szymona:tak: wiec korzystam ile moge:-D:-D a co do schowkow to rzeczywiscie swietna sprawa jak sa- mi tez sie wszystko paletalo po chacie- nawet rame do lozka kupilam bardzo wysoka zeby torby podrozne pochowac ,no ale teraz nie narzekam. A masz domek czy mieszkanie?

Nio ja jzu prawie po myciu okien jeszcze mi zostały 2 wielkie w salonie i kuchni ale to jutro małego az do 15 nie bedzie wiec spokojnie.Musialam tera zprzerwac bo on tez chche myc:):-D
Katin- ja tez przyjechaalm nic pawie nie było, a teraz mimo schowka i tak brakuje miejsca!
Włąsnie tak sie zastanawiam jak nam kiedys przyznadza mieszkanie to gdzie my sie z tym wszystkim pomiescimy<hahaha>:-Djak nam juz domu brakuje!
Aniteczka- a kiedy idziecie na te kulki?! Moj mały ma wolne od 8 kwietnia wiec bd musiala mu zapewnic jakas rozrywke jak nie bd pracowała dalej!.
Ampar- gdzie wybywasz na wczasy?!;-)

ampar 3 domek ,jest garaz,szpoka,ale duzo zeczy tam nie moge wyniesc,bo plesnieja i bardzo mi szkoda.
Uciekam po Natalie do szkoły,dobrze ze tylko 5 min drogi spacerkiem:tak:

reklama
czesc dziewczyny to ja sie przywitam dizs dzien super najpierw bylysm z roksanna w parku i z mojego meza siotra ale ucieklysmy bo przypie............sie do nas mlodzi pakole ktorzy chcieli barabara:crazy::crazy: a potem poszlysmy na plac zabaw kolo nas :-):-)i tam bylo super posiedzialysmy troche i do domku bo obbiadek trzeba bylo gotowac ale ja sie nie spiesze bo obiad u mnie jst zawsze na19ta bo tak konczy pawel posiedzialysmy troszk za domkiem a tera u siadlam na bb bo chcialam zobaczyc co tam ciekwego :-):-):-)

Do góry