BożenaM
Fanka BB :)
Moj synek wrocil tak szczesliwy z tej wyprawy an farme, że ja jestem w

ALe ciesze sie bardzo, że zareagowal tak a nie innaczej.:-)
MarzenaM- a kiedy sie przeprowadzacie, i gdzie do tej pory maials zajecia?!I wystarczy ze zgosiłabys to swojej nauczycielce a ona powinna cie smaa przeniesc tak jest u NAS.Jak ja sie rpzeprowadzialm powiedzialm jje to zapytala czy chche sie rpzeniesc ale ja chchialam docignać do konca!
SylwiaM- śliczna pogoda az sie chche na tych ogrodkach siedziec
.I chyab dlatego tylko MY jestemsy na forum:-):-)JA jak dalej nie bd rpacowla chetnie sie pisze na spotkanko!;-)

ALe ciesze sie bardzo, że zareagowal tak a nie innaczej.:-)MarzenaM- a kiedy sie przeprowadzacie, i gdzie do tej pory maials zajecia?!I wystarczy ze zgosiłabys to swojej nauczycielce a ona powinna cie smaa przeniesc tak jest u NAS.Jak ja sie rpzeprowadzialm powiedzialm jje to zapytala czy chche sie rpzeniesc ale ja chchialam docignać do konca!
SylwiaM- śliczna pogoda az sie chche na tych ogrodkach siedziec
a z bolesciami to trudno cos poradzic,Pierwsz moja ciaza super ,a przy drugiej tez mnie cos bolało ,na koniec zatrucie ciazowe,i porod o kilka razy gorszy.
ja sie skarzylam na obfite uplawy od ok tygodnia i straszny bol plecow-no i... oczywiscie normalne 
szlag mie powoli trafia i wszystkiego mam dosyc:-(
W poprzedniej ciąży było łatwiej bo ani nie musiałam nic dźwigac i mogłam dużo leżec więc i bóu się nie czuło. Muszę byc ostrożna
Ale myślę, że za rok ja już też będę musiała pójśc
widze ze GO naprawde boli,po oczach i jak probuje chodzic to tak delikatnie i uwaza jak stawia nogi,wiec jednak cos mu sprwia bol.Ma apetyt i pije duzo wiec chyba bedzie dobrze,zobaczymy w poniedziałek po wynikach moczu,co powiedza.