reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

jak ja wam zazdroszcze ze juz macie malenstwa i chodzicie z nimi na spacerki :) juz sie nie moge doczekac kiedy ja tak bede chodzila z dzidzka :))

reklama
4 muchy i roksanna-dzieki dziewczyny za troske wszystko w pozadku juz wiki miala tylko begunke mysle jutro o zakupach ale gdzies dalej niz grattan moze centrum bym zaliczyla ale nie sama bo bym sie zubila.tak a propo grattana likwiduja go jest do maja a zamiast niego ma byc carboot super nie mam nadzieje ze to wiarygodna wiadosc bede miala wtedy z roksana dwa kroki:-):-):-)

Hej
Oj nie mam ostatnio czasu pisac ciagle cos. Najpierw ja bylam chora teraz moj maz. tynia i wiki widze, ze Was tez nie ominelo. Niestety nie moge zrobic u mnie spotkania bo boje sie, ze ktos moze cos zlapac:sad:moze po swietach...
Witam nowe forumowiczki:-)
Dziewczyny dajcie namiary na jakies fajne polskie sklepy (ja wiem tylko gdzie jest Patson:zawstydzona/y:) bo musze zrobic zaopatzrenie na swieta:tak:

Witam dziewczyny:-)
natalka90 marta19 witajcie na forum :-)
natalka90 ja też mieszkam jeszcze na BD 3, piszę jeszcze bo w tygodniu zaraz po świętach się przeprowadzam na BD4:tak:i bardzo się cieszę bo już mam dosyć tej trójki:-(
4muchyi doris78to chyba dzisiaj dzień schabowego:-D:-D bo u mnie też były na obiad:tak:
jstysiakno masz fajnie:-), ja zrezygnowałm z przeprowadzki przed swiętami bo raczej nie wyrobiła bym się z doprowadzeniem mieszkania do stanu uzywalności do świąt:-(, zwłaszcza zę muszę kupić wszyskie meble:tak:

Marzena m-NO To fajnie jak urzadzanko przed Toba:tak:ja to bym meble raz w roku wymieniala,najlepiej:-D:-D
JSTYSIAK-no to switeczne porzadki bedziesz miala z glowy:tak:
NATALKA90-musisz wejsc w srone gdzie sa suwaczki i tam soebie utworzyc potem skopiowac ten kod url i wpisac w swoj podpis:tak::-)
No i korzystaj poki mozesz z wolnosci bo potem to na nic czasu nie bedziesz miala i bedziesz marzyla o chwili spokoju:-D
MARTA84-na manningham lane jest dobrze zaopatrzony sklep piknik:-)i na poczatku tejze ulicy jest sklep Cracovia czy jakos tak:baffled:
No i kurujcie sie kurujcie:tak:Zdrowka dla Was:tak:

Natalka wszytsko tak jak Dorota mówi z tym suwaczkiem tylko nie URL ale BBCode:tak::tak:

Marta84 jeszcze w shipley jest fajny sklep ale nie znam nazwy ulicy, pewnie Ampar będzie wiedziała:happy:

Marzena fajny czas Cię teraz czeka czyli urządzanie nowego gniazdka:tak:

Witam a ja juz po spacerku :tak: victoria sie wyszalala w parku i teraz oglada bajki . Sylwia M ja myslalam tylko nad imoanami i podoba mi sie dla dziewczyze nki Tatiana a dla chlopca Dawid ale to jeszcze nic pewnego . Bylam u poloznej w czwartek to byla moja pierwsza wizyta i juz dawno powinni mi pobrac krew a oni dopiero teraz pobrali i sie troche martwie bo ja mam konflikt krwi ale mam nadzieje ze bedzie wszystko wporzadku:-(

Witam ponownie:)
Ja jzu po zakupach, nie uwierzycie?! kupilam sukienke:D......:-D:-D:-Dmój maz jest bardziej szczesliwy niz ja:D:tak::-)

Widze, ż epogoda wsyzstkim dopisąła.A gdzie plaujecie potkanie bo juz sie pogubilam czytajac i kiedy jak mozna wiedziec, moz ei ja sie załapie;-):-)

reklama
Do góry