reklama

Mamy z Bradford

wiem dlatego juz sie nie moge doczekac kiedy bedzie maluszek :) a ten idiota mam nadzije ze jeszcze bedzie zalowal i ze tez bedzie mu tak przykro i smutno jak mi teraz jak nie bedzie mial wlasnego dziecka przy sobie i nawet go nie zobaczy .
jak wy robicie te emotikonki ??

reklama
Natalka na pewno będzie żałował:tak::tak:
Jak wyświetlają Ci się posty to nie klikaj w okienku "szybka odpowiedź" tylko normalnie "odpowiedź" i tam się one wyświetlają:tak:

witam gwiazdy:-D:-D:-D:-D
ja na chwile wpadlam zobaczyc co i jak.
sylwia-dziekujemy za goscine,bylo naprawde milo
roksanna1-zdjecia bomba,dawno nie widzialam zdjecia na ktorym sie sobie podobam:-):-):-)powaznie,ja taka kluska a tu uuuu nawet nawet.
doris-naprawde spedzilam milo czas z wami,a gaduly to z was straszne:-D:-D:-D:-D oczywiscie zartuje
kasia.j milo bylo cie poznac:-)
aniteczka coz moge powiedziec-ty zawsze rozpromieniona no i niksia zobaczylam w calej okazalosci,sliczny chlopczyk;-)
natalka glowa do gory,zycie nie jest latwe- plata glupie niespodzinaki(sama wiem po swoim zyciu) ale zawsze nadchodzi czas ze zly los sie odwraca i nadchodza piekne chwile. ze mna tez rodzila mama, milo jest jak ktos cie wspiera,nie bierz wszystkiego na siebie.jak bedziesz chciala pogadac to wysylam ci kom na priv.

no a ja wieczorkiem usiade to napisze przepis.mam nadzieje ze ciacho wam smokowalo i ze nie klamalyscie;-):-D:-D

Natalka - przykro mi, ze jestes w takiej sytuaxcji a nie innej, ale moze to i lepeij ze stało sie to etraz a nie pozniej.I dasz rade my baby jestesmy twarde:):tak:;-)

kurcze laski widze, że sie bawiłyscie super:tak::tak:<żal>:-(, ale moze next time i ja sie ząłapie:).A zdjecia super tylko ja nie wiem ktora to ktora.Znam tylko Aniteczke:);-)

Kurcze bylam na zakupach mysalam ze beda osatnie bo jutro amma kbiebtke na tipsy i nie bede maial choty nigdzie isc a tu bach nie kupialm galaretki do cista:-(:-(Normalnie .........

To co z tymi jajeczkami zapiekanymi czy zcarnymi?:):-D:-D

Natalka90 moja mama jak się dowiedziała że jestem w ciąży to przezywała to wszystko bardziej ode mnie, w końcu nie wytrzymała, wsiadła w pociąg i przyjechała. Cały czas mi mówiła że wcześniej urodzę, ale się pomyliła bo było o czasie.

BożenaM mnie nie znajdziesz bo robiłam zdjęcia :-D:-D:-D:-D
ja ci od lewej powiem kto jest kto:
1 zdjęcie Natalka i Doris a tam pośrodku ktoś się schował:-)
2 -II- KasiaJ
3 -II- AgnieszkaUK z Nikolą
4 -II- AgnieszkaUK KasiaJ z Kubą i Natalka i kawałek Marcela
5 -II- (na dole) Doris z Dawidem
6 -II- Aniteczka z Nikosiem i Sylwia z Marcelem
7 -II- Aniteczka

hejka kobitki:-)
sylwiam. jeszcze raz dzieki za goscine..;-);-);-)
natalka90-miło było Cię poznać:tak::tak::tak:
agnieszkaUK-dzięki dzieki w imieniu Nikosia:-);-) ja rozpromieniona mowisz?:eek::-D:-D
aaaaa tak dawaj ten przepis,bo ciasto pyycha:tak:
bożena-ojj tak tak bawiłyśmy się super:-)tylko szkoda z jednej strony,ze frekfencja niska;-)chociaż i tak nas było troszkę( bieeeedna Sylwia:eek::eek::eek:):-D:-D

wiecie co spóźniłam się do szkoły o cale pół godziny:szok::szok::szok::szok::sorry::sorry::sorry:
nie dość,że autobusy nie przyjeżdżały to jak w końcu się jeden pojawił to jechałam w korku:eek::baffled:
wpadłam do szkoły a Ala na sali z innymi dzieciakami spóźnialskich(:angry::angry::rofl2:!!!)rodziców czekała..na szczęście nikt nie krzyczał na mnie:-D:-D:-D
no i jak się wreszcie dokulałam do domu to 16.30 była więc dziś dzien bez obiadu:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry