reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

AgnieszkaUK chyba nie glupi pomysł:tak: ,twoje przepisy są calkiem niezłe (ty czase nie jestes po gastronomiku?;-))Jak sie czyta to az sie czlowiek głodny robi:-)

reklama
A co najwazniesze w przepisach nie ma typu ;troche maki ,filiżanka cukru .
Oooooooo to mozemy sobie rączki podac :-D:-D:-Dja równiez ale policealne:tak:dwu letnie

ja zmylam,myju muju i do wyrka. kurcze posialam gdzies swoje zlote kolczyki i za chiny nie pamietam gdzie je polozylam.chyba sobie kupiie lecytyne.zawsze ma problemy:wściekła/y::wściekła/y:
dobranoc

no to jedziemy z tym koksem!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
61333391.jpg

od lewej: kawałek słuchającej Roksany:-),Agnieszka stwierdzająca ważność ubijania hama w mufinkę:-D:-D:-D:-D(przyp.red...wybaczcie:laugh2:)...hmmm dalej kasiaj.,natalka90,doris z synkiem Dawidkiem;-)

53076799.jpg

agnieszka daje ...hmmmm..:-D nura:eek::-D:-D:-p;-);-);-);-);-).a na drugim planie pyszne ciacho;-)
74378427.jpg

sylwiam. i Marcelek:-);-);-);-)

79704360.jpg

moj synuś się zastanawia co on tutaj robi!:-D:-D:-D

26645959.jpg

i od lewej: Nikolka(od Agnieszki),Nikodem(mój:-)),Marcel(od Sylwii),Mati(od Roksany):-):-):-):-):-):-):-)ale się brzdące zebrały!

22175094.jpg

a to Agnieszka z Nikolką..słodko usnęła:tak::tak::tak:

dobra kończę,bo mi się net wiesza..i wklejałam chyba z 40 minut:eek::eek::eek::eek::eek:
śpijcie smacznie:-)

AgnieszkaUK - przepis zanoowalam , dziekuje o jajeczkach:).Ale odnosnie ciasta to ktore te serki bo chyab sa rozne rodzaje philadelpi, i ile soku cytrynowego:-D:-D

Anitczka- dobrze ze wkleiłas foty z opisem bo Roksanna podąło co kto ale musial co chcheilke wracac do zdjec:-D:-D:-D
O nie nastepnej impry pozstaram sie nie ominac:D
Biedna Sylwia, noralnie dałyscie popalic pewnie:tak::tak::tak:

milej nocki pa!

Dziendobry

U nas dzis bardzo wczesnie pobudka :szok: Jak swiateczne przygotowania? Bo u nas ruszaja pelna para, tesciowa tu rozkreca maszyne :baffled:

Doris - a co moj Kubus powiedzial Twojemu? bo jak z nim probowalam rozmawiac, to on w ogole nie chcial ruszyc tematu i zachowuje sie tak, jakby zdarzenia nie bylo....

Witam
U u mnie za duzo sie nie bedzie działo.Pieke tylko ciasto i robie tradycyjan warzywna sałtke.Jestem w tym roku zmuoszona do pieczenia ,a nie jestem w tym dobra.Słyszałyscie kiedys o ciescie ze słonecznikiem:-ppalce lizac,podam wam ,
trzeba upic biszkopt ciemny(z kokoe),kazda ma na pewno swoj sprawdzony przepis .
krem
mleko zagęszczone schłodzone
1\2 kost. margaryny kasi
razem utrzec
płyta słonecznikowa
15 dek. margaryny kasi
1\2 szkl. cukru pudru
2 łyżki mleka
1 cukru waniliowego
3 paczki złoneczniku

margaryne, mleko, cukier i cukier waniljowy zagotowac dodac słonecznik
wymieszac wyłożyc na blache piec 15-20 minut ma byc rumiane , ostudzic
płytę i pokruszyc na drobo do dac do kremu iwymieszac Biszkopt przekroić na
pół Posmarowac połowe masą przykryc i posmarowac resztą masy i włożyc do
lodówki
mysle ze wszystko napisałam ,polecam:tak:

Ostatnia edycja:
Jeszcze jedno,zdjecia swietne,mamusie gadu,gadu,dzieci w raju ,tyle zabawek:szok:
Kasia J zazdroszcze Ci tej atmosfery w domu ,zapachow,szumu,dziadkow, ach jak fajnie

reklama
Czesc czesc:-):-)
Ja tez sie w sumie nie napracuje:no:jedynie musze ciasto zrobic:-)sie zastanawiam wlasnie ze chyba zreobie te marchewkowe:tak:
kATIN-a co to jest ta plyta slonecznikowa??jakie to jest te mleko zageszczone???
KASIA J-Twok Kuba powiedzial ze jak ten samochod was uderzyl to zamknal oczy i zasnal:eek::eek:

Do góry