reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

AgnieszkUk dobra i wrazliwa mama z ciebie,i zapewniac cie ze przy drugim tez bedziesz wariowaca moze jeszcze bardziej:tak:Ja tez man zamiar wyciagnac jeszcze Dawida po jakis ciuszek;-)

reklama
Roksanna1- kurcze, nie wiem jak to zrobiłaś, ale rozszyfrowąłas mnie:):-D:-D:-Dtak dopoki kazdej z WAS nie zorbie pazurków to nie ma mowy o spotkaniu!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A tak powaznie to jak moglaś tak pomyśleć:wściekła/y::wściekła/y::-D;-)

Poprawiam się i opisuje zdjęcia :-D
Powyżej AgnieszkaUK z Nikolą

Nikoś i kawałek mamy

Sam Nikoś

Marcel

Miał być Kuba a jest ciocia :) Kasia

A to mój łobuz Mati

roksanna1 na to wychodzi ze tak choruja ale moj P to pewnei w garazu sie tak zaziebil bo tam maja troszke chlodno
natalak90 skurcze to normalna rzecz mnie zlapal skurcz wlydke podczas porodu :-D:-D:-Dale byl ubaw ale polozne mi zaraz rozmasowaly i przeszlo

NATALKA-ja tez mialam takie skurcze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tagze to jest normalne:tak:
KATIN-no wlasnie zaraz beda rodzic sie same dziewczynki:-)oj fajnie maja:-)

A nasi rodzice jednak maja wolne w niedziele:-)wiec bedzie normalne sniadanie:tak:

Katin od jakiegoś czasu, może miesiąc. Byłam ciekawa czy zmienia się to właśnie w tym miejscu :)
BożenaM dobra ja już nie będę tak żartować bo mnie w końcu nie przyjmiesz do grona przyjaciół. :-):-):-)A tak naprawdę to chodziło mi o to że dbasz o nas żebyśmy ładnie wyglądały:-D:-D:-D
Doris no to się Wam upiekło :-D, ale wiesz że przez to trochę więcej zjesz :-D:-D albo dzięki temu :-D:-D

Kurczę a u mnie chyba nici z zapiekanych jajek. Wysłałam Ł po foremki i przyniósł owszem ale takie bardzo płaskie że tylko jajka przepiórcze się zmieszczą:baffled::baffled::baffled:, a szkoda bo tak się napaliłam:-):-)

A tak a propos wysypu tych ciężarnych. Właśnie odkryłam że ta kotka która tu się pałęta jest ciężarna. To już chyba żartów nie ma. Są tu jakieś schroniska:baffled: dla zwierząt. Ja się nie obawiam tych kotów bo wychowałam już z 5 miotów. Do domu nie chce przyjść.
Co będzie tak w kółko się gzić. Koty to tak potrafią. Ja jej nie żałuje :baffled:, ale.....

Hej
Ja tez bede miala wszystko przez tesciowa naszykowane a ja tylko swieconke szykuje:tak: Szymon juz jajeczka pomalowal a najwazniejsze to - bylismy na basenie i szymon to UWIELBIA. Tak sie ciesze bo ostatnio wogole nie chcial do wody wejsc a dzisiaj nie chcial wyjsc:tak:
Kasiaj- jak bedziesz miala ochote to bylam w guiseley- super cieplutka woda a ty masz blisko wiec jak bys sie nudzila ktorys dzien z maluchami to daj znac:tak:;-)
Sylwiam- super kacik dla dzieciakow zrobilas:tak:
Doris78- do zobaczenia jutro o 14 i fajnie ze bedziecie mieli sniadanie swiateczne a nie kolacje;-)

Roksanna1- przejdz sie do weterynarza moze tutaj tez sterylizuja kotki:baffled:
Agnieszkauk- zapomnialam wczoraj napisac ze corcia ma rewelacyjna fryzurke:tak:;-)

Jeszcze tylko musze troche porzadkow porobic i przygotowac koszyczek

reklama
Hej dziewczyny po długej przerwie.U nas pogoda super normalnie lato w pelni.Mały cały dzień po za domem aż strach co to będzie jak wrócimy do Bradford.Brzuszek mi rośnie w blyskawicznym tempie może będą blizniaki.Strasznie się zawami stęsknilam mam nadzieje że mnie jeszcze ktoś pamięta na tym forum.Niestety kiepsko mam z dostępem do internetu więc nie wiem co u was slychac bo nic jeszcze nie czytalam i raczej nie przeczytam chyba że dopiero jak wróce.Pozdrawiam

Do góry