reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Kasia8118 pamiętamy pamiętamy. Super że Ci pogoda dopisuje, korzystaj ze słońca ile się da. Chyba nie nadrobisz tego jednego dnia jak przyjedziesz :-):-):-)
Ampar3 kącik powiadasz. Dzieciaki to zajęły pół pokoju :-D:-D:-D
Marta to nie jest mój kot (kocica), ona tylko mieszka na moim podwórku i ją czasem karmię. Jak by była moja, to by siedziała w domu z tyłkiem na kocyku :) Tak się zastanawiałam czy tutaj nie wstrzykuje się wszystkim kotom chipa? Poza tym tylko do mnie przychodzi. Przed Mati ucieka - to zrozumiałe ale do Ł też nie idzie. I jak ja wzięłam raz do domu to stała przy drzwiach przestraszona.

reklama
Czesc dziewczyny!!!
Jakos nie mam czasu pisac tyle do zrobienia...
Moj maz ma nowa pasje wedkarstwo:confused2:wiec jesli ktos ma ochote jutro po 11 pojechac polowic, albo pobiegac po piasku serdecznie zapraszam; w rachube wchodzi tez niedziela i poniedzialek jak bedzie ladnie. NIe wiem tylko gdzie dokladnie CHyba kolo Blackpool

A w srode albo czwartek zapraszam do mnie :-)

No ja na dzien dzisiajeszy mam juz dosc.Wreszcie chwilka dla mnie:)

Roksanna1 - zaproszonko posżło::tak:;-):-D:-D, żebys nie mowiła i obeszło sie bez pazurkow:D:-D:-D

Kasia8118- pamietamy CIe, ......jeszcze:tak::-D.Ps. ale masz fajniusia pogode:/

Hejoooo:-):-):-)

Ampar ten kącik dla malucha to u mnie tak na stałe:tak: Wszystkie zabawki na dole ale mi to nie przeszkadza;-)

Kasia8118 to pochwal się tymi bliźniakami:-)

Marta84 ja narazie wstrzymuję się od głosu odnośnie spotkania. Możliwe, że będę musiała siedziec w domu i czekac na gościa żeby samochód obejrzał no i jeszcze nie wiem czy przyjedzie w środę czy w czwartek:baffled:
Czy mogłabyś podesłac mi linka na ten tor o którym gadałyśmy??:-)

Natalka ja też męczę się ze skórczami:wściekła/y: Czasami muszę w nocy wstac i spacerowac żeby rozchodzic:baffled:
Ja teraz zmagam się z bólem piersi:-:)-( Najchętniej to bym kogoś nakarmiła ale nikt nie chce:-D:-D:-D

My z Dorotą dzisiaj wymśliłyśmy, że w poniedziałek jak będzie ładna pogoda i jak Janusz nie będzie pracował to pojedziemy do ZOO:tak: Fajny pomysł, nie??:-)

Kasia8118 my to chyba jeszcze nie mialysmy okazji pogadac :) w ktorym jestes miesiacu ?
sylwia.m a gdzie tutaj jest zoo ?? to masuj sobie cycuszki :p albo lepiej niech Twoj kochany pomasuje :tak: mnie nie bola teraz na szczescie na poczatku tylko mnie bolaly ...
roksana a magnez pomaga na skurcze ? chyba zadzwonie do poloznej i zapytam czy moge brac bo w sumie ja biore witaminy dla kobiet w ciazy z polski mam centrum materna i tam jest magnez i nie wiem czy jak bym jeszcze dodatkowo brala czy nie bedzzie za duzo ....
to masz teraz z tym kotkiem ale bedziesz mogla sobie jednego maluszka kotka wziac do domku :-D

SYLWIA M-tak zgadzam sie fajny pomysl:tak::-p:-D
AMPAR-To fajnie ze tam w tym basenie macie cieplo wode,bo kurcze tutaj w Richard Dunn cos ostatnio jest zimna woda,mi po 20 minutach juz jest zimno:sorry:
ROKSANA-a gdzie jest moj Dawidek i Kuba??:-:)-:)-:)-(

reklama
Natalka jak to kupisz to oni przyślą Ci maila żebyś napisała im ile masz lat i w jakim miesiącu zaszłaśw ciążę i wtedy niby przepowiedzą Ci płec według chińskiego kalendarza, który raz mówi prawdę a raz nie:sorry: ogólnie 50% szans że trafią:-D

Do góry