reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Doris - to ciekawe co powiedzial :baffled: probowalam z nim dzis pogadac, ale jakis dziwny byl, jakby go jakas mucha ugryzla i caly dzien rozrabial :-( energia go rozpiera

Sylwia - zoo w Chester jest swietne, gwarantowana zabawa przez caly dzien i mnostwo zwierzakow i atrakcji

katin - no fajnie jest w domku, tak rodzinnie, z kuchni zostalam wyrzucona, dziecmi sie zajmuje i sprzatam :baffled: a jutro wielkie odpoczywanie

natalka - ktos Ci wysle maila z 2 pytaniami, na ktore masz odpowiedziec i wtedy powie Ci plec (hmmm.... ciekawa jestem jakie bedzie to drugie pytanie, bo pierwsze pewnie o date ostatniej miesiaczki) jak dla mnie ruletka...... 50% szans na zgadniecie, ale jak Cie korci sprobowac, to czemu nie :tak::-D

Kasia8118 - rosnie, bo pewnie Cie tam niezle podkarmiaja :-)

Ampar - a w ktorym miejscu w Guisley ten basen, masz jakies namiary?

reklama
Marta 84 jutro to nie bardzo,ale nastepnym razem oczywiscie , moj maz tez lubi łowic rybki ,tu jakos ciezko z towarzystwe ,Wiec jak tylko Twoj bedzie sie gdzies wybierac , to daj znac

Kochane moje, ja juz sie zegnam ,wczesnie rano jedziemy.
Oczywiscie zycze Wszystkim
Pogody, słońca, radości.
W niedzielę dużo gości.
W poniedziałek dużo wody.
Dużo jajek kolorowych
świąt wesołych no i zdrowych.

KATIN Z RODZINA

hej
Czekam na siorke na skypie ale chyba malucha usypia . Moj padl szybciutko po basenie:tak:
Kasia8118- hej. Ja cie tez pamietam. Wygrzewaj dupcie poki mozesz:tak:;-)
Sylwiam- bidowalas z homehuntera na te nowe domy obok ciebie? Bo ja tak z ciekawosci zabidowalam i jestem na 70miejscu:szok: A jezeli chodzi o fajne miejsce ze zwierzetami to ja polecam flamingo land w malton za yorkiem- jakies 60mil od bradford. Polaczone to jest z wesolym miasteczkiem- wiec i dla doroslych sie cos znajdzie- my tez czekamy na cieply weekend:tak:
Doris78- moze dlatego jest ciepla woda bo sa dwa baseny a ja bylam na tym malym, plytkim dla dzieci- te zawsze sa cieplejsze. Tez nie masz daleko jakies 15mil moze;-) Szymon tez byl siny ale po godzinie:tak: W poniedzialek idziemy znowu;-)
Kasiaj- nie wiem jak sie nazywa:no: Jest przy centrum fitnesu na przeciwko morisona
Marta84- moj maz uwielbia wedkowac wiec moze sie kiedys zgadaja bo on tu jeszcze nigdzie nie byl tylko jak w polsce jestesmy;-)
Bozenam- a co cie tak wykonczylo?:szok::-D:-D

A ja jutro przed swieconka ide na urodziny chlopczyka , szymon sie wyszaleje i pewnie bedzie padniety- dobrze ze ide z arturem do kosciola to w razie demolki wyprowadzi zboja

Ampar - to chyba wiem w ktorym miejscu, pewnie sie wybierzemy tak z ciekawosci zobaczyc, nam tu sasiedzi polecali basen w Kieghley, ze podobno swietny dla dzieci, ale tez jeszcze nie bylismy :-(

Katin - szczesliwej podrozy, bez przygod oraz wesolych swiat i mokrego poniedzialku :-)

A w Lister Parku jest wesole miasteczko, jakby ktos sie chcial wybrac. I takie malutkie na Foster Square.

Sylwia no widzisz dobrze Ci wychodzi jutro sprobuje to zrobic :-) bo dzis mi sie juz nie chce ... ale chyba zadzwoni do poloznej i powiem ze boli mnie brzuch albo cos i moze wtedy mnie da na to usg a jak nie to chyba pojde tam prywatnie bo juz bym chciala wiedziec bo juz bym zaczela kupowac dzidzi rzeczy a tak to nie wiem jakie:-(

Natalka90 w Polsce można łykać magnez. I o ile się nie mylę 2000 mg na dobę, jedna tabletka ma 500 mg. Ja łykałam 4, ale więcej już mi nie pozwolono. A raczej odradzono
Doris bo Dawidek się chował a Kuba chyba był na górze podczas robienia zdjęć.
Katin dzięki za życzenia, oczywiście wzajemnie i szerokiej drogi.
Sylwia na 9 :szok:, super, może za staż :-D:-D:-Dżartuję, ale może w końcu tym razem;-):-)

Takie jestem zła na malowanie tych jajek, nie wiedziałam że to takie trudne. Od razu mówię że farby plakatowe nie nadają się do malowania całych jajek. Umęczyłam się tylko a efekt mierny. Mati tez ma swój udział, pomalowała jedno jajko.:-):-)

sylwiam- ten drugi tez zabidowalam i jestem na 20- czyli moze nie ma sciemy- ja w kazdym razie ci nie przeszkadzam- jestem za toba:-D:-D:-D:-D
Roksanna1- moj szymon tez dzisiaj pomalowal ale 4 jaja- tez plakatowkami- efekt jest powalajacy- tym bardziej ze uzywal w wiekszosci granatowej farbki:-D:-D:-D:-D:-D a na to jeszcze posmarowal brokatem a jutro bedzie naklejal naklejki boba budowniczego:-D:-D:-D:-D:-D:tak:
Natalka90- ja wiedzialam ze chlopak ale zapobiegawczo i tak zielone, zolte i pomaranczowe kupowalam;-):tak:

reklama
Ampar ja mam z Widzewem, ale to już taty robota.:-D:-D:-D Matylda malowała zieloną farbą. Jeszcze schnie, bo nawaliła tej farby tyle :szok::szok::szok:, może do rana wyschnie.

Ostatnia edycja:
Do góry