reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Doris- ja odpadam mam w pon przedostatnie zajecia w collegu od 18-20.20 bo w środe calkowicie konczymy! I nasz babka robi nam male zakonczenie:/.ALe bawcie sie dobrze!

A co do mojego pytania o torta, to żadna z WAS nie zamaiwial u tej kobiety z Bradford24?!

BozenaM - a u ktorej, bo tam pare sie chyba oglaszalo, wiem ze Monika zamawiala, ale nie wiem u kogo, ja mam znajoma, ktora robi torty, robila na urodziny mojego Kubusia i byl bardzo smaczny i efektowny, jak bedziesz chciala to moge poszukac nr

Hej witam w ten piekny poranek
Ja dziewczyny mimo ze bardzo chce to nie dam rady. Moj musi byc na koledzu bo to koncowka i nie dlugo ma egzamin. Powiedzial mi tylko, ze auto mam do dyspozycji tylko z Maja cos musze zrobic - ale smieszne:confused2: no nic moze na nastepnym sie zjawie. A wy co zaplanowalyscie na dzisiaj ??? JA chcialam gdzies nad morze, ale teraz juz mi sie nie chce. Ale ze mnie len dzisiaj :-p:laugh2:

czesc kobietki w ten piekny sloneczny dzionek
mnie tez iestety nie bedzie na spotkaniu z wami bo moj pawel pravcuje zawsze do pozna wiec ja to z takich spotakn odpadam a wielka szkoda bo peweni fajnie by bylo:-:)-:)-(

Dziewczyny czy Wy słyszałyście o jakimś festiwalu w Peel Parku na BD3? Wczoraj sąsiadka mi mówiła. Ja się tam wybieram.
Marta84 skoro nie masz planów to też przyjeżdżaj do Bradford na festiwal.

Hej ja jestem już w domku po szaleństwach rynkowych:tak:.Sporo widziałam dzisiaj dziewczyn z naszego forum ale tylko z dwiema udało mi się porozmawiac:tak:.Pogoda cudna zachęca do wyjścia z domu:-).BożenaM ja niestety nie wiem nic na temat tortów:no:.Roksanna ja wczoraj właśnie pisałam że byłam na tym festiwalu w Peel Parku:tak:;-).

reklama
hejka:-)przepiekna pogoda:tak:co do poniedzialku to ja odpadam bo moj pracuje do wieczora a ja nie mam z kim zostawiac Agi,ale napewno nadarzy sie okazja aby Was jeszcze poznac:tak:pozdrawiam

Załączniki

• IMG_0008.jpg
    IMG_0008.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 28
Do góry