reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Hej:-):-):-)
Ja to wczoraj chyba przesadziłam z aktywnością
Rano carboot, potem nad morzem z Dorotą i dzisiaj nie mam siły nawet palcem kiwnąc:-(
A wczoraj padłam jak małe dziecko co mi się często nie zdarza.
Nawet pisac się nie chce:-(
Ja to wczoraj chyba przesadziłam z aktywnością

A wczoraj padłam jak małe dziecko co mi się często nie zdarza.
Nawet pisac się nie chce:-(
tynia i wiki
Fanka BB :)
czesc kobietki nie odzywalam sie bo urzadzalam sobie pokoje ibylismy w czoraj na zakupach piekna pogoda az chce sie wstawac ja nawet okno mialam w nocy otwarte bo mi takie goraco bylo

jak Wiki poparzyla sobie raczki to ja smarowalam ja LINOMAGIEM bardzo dobra masc na oparzenia polecam zycze milego spotkanka kobietki
moja wiki jeszcze spi pewnie zaraz wstanie przestaje spac w dzien i dobrze pojdzie wczesniej spac a my mamy dla siebie czas

moja wiki jeszcze spi pewnie zaraz wstanie przestaje spac w dzien i dobrze pojdzie wczesniej spac a my mamy dla siebie czas

kasia8118
Witam z rana:-).Słoneczko pięknie świeci aż chce się życ
.Roksanna ja też byłam wczoraj w parku od 12.30 do 16
.Tak mnie kusiło żeby zadzwonic do Ciebie i spytac się czy jesteś
ale jokoś pózniej wyleciało mi to z głowy a szkoda dzieciaki miały by towarzystwo do ganiania.

katin
mama Natalki i Huberta
Witam
Ja wczoraj tez na chwilke wpadłam do Pill Parku,ale strasznie mnie meczył ten szum i gwar
(czy to juz starosc?)wiec wrocilismy do domku.
Doris jak dzis czuł sie rano Kuba?
Rokasnna ale dałas czadu,wiec dzis masz chrupke jak po dobrej balandze;-)
Sylwia ale miałas aktywny dzien
ja wrociłam z carboot i juz miałam dosc
Ja wczoraj tez na chwilke wpadłam do Pill Parku,ale strasznie mnie meczył ten szum i gwar

Doris jak dzis czuł sie rano Kuba?
Rokasnna ale dałas czadu,wiec dzis masz chrupke jak po dobrej balandze;-)
Sylwia ale miałas aktywny dzien

Katin może dopadł Cie maleńki dołek i tak Ci się odechciewa może w przyszłym roku razem skoczymy na karuzelę. 

Kasia8118 No szkoda, bo moja Mati się nudziła. Tylko w wózku i w wózku. Nie no trochę pograła na bębnach i poszliśmy tam gdzie były pszczółki. Na karuzeli nawet jechała, ale z mamą.

Kasia8118 No szkoda, bo moja Mati się nudziła. Tylko w wózku i w wózku. Nie no trochę pograła na bębnach i poszliśmy tam gdzie były pszczółki. Na karuzeli nawet jechała, ale z mamą.
mojadzidzia
sylwia.m ja wczoraj po carboodzie zasnelam na dwie godziny
pod wieczor wyszlismy na spokojny spacer do parku,ale ty kobitko to nie przesadzaj z ta aktywnoscia bo naprawde na dzisiejszym spotkaniu bedziemy musialy robic za polozne 
roksana1 no to sie zabawilas wczoraj,ja unikam wesolych miasteczek bo boje sie usiasc nawet na wieksza karuzele

katin jaka starosc,pewnie po wrazeniach z rana bylas zmeczona i tyle ;-)
kasia8118 pogoda rzeczywiscie nas rozpieszcza i az przyjemnie wygrzebac sie z lozka,ja juz od miesiaca nie zamykam okna na noc

doris78 i jak tam Kuba? poszedl do szkoly z bolacymi ramionkami? moja babcia smarowala nas smietana-taka kwasna z morissona jest dobra,ewentualnie mozesz kupic balsam po opalaniu taki chlodzacy ale to na dlugo raczej mu nie pomoze

roksana1 no to sie zabawilas wczoraj,ja unikam wesolych miasteczek bo boje sie usiasc nawet na wieksza karuzele

katin jaka starosc,pewnie po wrazeniach z rana bylas zmeczona i tyle ;-)
kasia8118 pogoda rzeczywiscie nas rozpieszcza i az przyjemnie wygrzebac sie z lozka,ja juz od miesiaca nie zamykam okna na noc

doris78 i jak tam Kuba? poszedl do szkoly z bolacymi ramionkami? moja babcia smarowala nas smietana-taka kwasna z morissona jest dobra,ewentualnie mozesz kupic balsam po opalaniu taki chlodzacy ale to na dlugo raczej mu nie pomoze
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Kuba troche lepiej,przynajmniej nie plakal,ale dalej do pieka te ramiona:-(
MARTA84-a gdzie w Brighause sa te korty?mozesz podac mi adres:-)Kuba dostal na dzien dziecka rakietki i pilki i bysmy tam pojechali,tymbardziej ze do Brighouse odemnie to rzut beretem:-)
I ja widze twoj suwaczek
ROKSANA-no ja wlasnie tez slyszalam ze dobre jest zsiadle mleko,ale nie ma tutaj w sklepie:-(kupie jogurt naturalny,chyba tez pomoze
MARTA84-a gdzie w Brighause sa te korty?mozesz podac mi adres:-)Kuba dostal na dzien dziecka rakietki i pilki i bysmy tam pojechali,tymbardziej ze do Brighouse odemnie to rzut beretem:-)
I ja widze twoj suwaczek

ROKSANA-no ja wlasnie tez slyszalam ze dobre jest zsiadle mleko,ale nie ma tutaj w sklepie:-(kupie jogurt naturalny,chyba tez pomoze

tynia i wiki
doris a na oparzenia to dobre tez jest bialko moze sprugujesz 

reklama
Ale mialam farta taka piekana pogoda no to poszlam na dlugi spacer i ledwie zdazylam przed ulewa. A u Was jaka pogoda???
doris 78 - Nie mam dokladnego adresu, ale sprobuje Ci wytlumaczyc. Jak jedziesz z Bradfor do Brighouse (z tej strony co mieszka sylwia) kierujesz sie w str. Tesco mijasz posterunek policji i zaraz za nim pierwsza w lewo. to jest zaraz przed parkiem. Tylko ciezko tam trafic bo one sa tak w glebi, ale jak tylko sie bedziecie wybierac to dajcie znac chetnie sie przejade. A Wy gracie czy tylko chcecie malego nauczyc??? Aha kort na 4 osoby £3.80 za godzine ale jest jeszcze mini pole golfowe za £1.50 i chyba bedzie odkryty basen.
Ja na oparzenia proponuje niebieski zel Avonu po opalaniu jest rewelacyjny

doris 78 - Nie mam dokladnego adresu, ale sprobuje Ci wytlumaczyc. Jak jedziesz z Bradfor do Brighouse (z tej strony co mieszka sylwia) kierujesz sie w str. Tesco mijasz posterunek policji i zaraz za nim pierwsza w lewo. to jest zaraz przed parkiem. Tylko ciezko tam trafic bo one sa tak w glebi, ale jak tylko sie bedziecie wybierac to dajcie znac chetnie sie przejade. A Wy gracie czy tylko chcecie malego nauczyc??? Aha kort na 4 osoby £3.80 za godzine ale jest jeszcze mini pole golfowe za £1.50 i chyba bedzie odkryty basen.
Ja na oparzenia proponuje niebieski zel Avonu po opalaniu jest rewelacyjny

Ostatnia edycja:
Podziel się: