reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

W Bradford był festiwal Mela. Nie wiem co się kryje pod tą nazwą. Odbywa się co roku. W zeszłym był w lipcu a w tym się chyba tak złożyło razem z urodzinami.

reklama
Hej:-):-):-)

Ja to wczoraj chyba przesadziłam z aktywnością:sorry: Rano carboot, potem nad morzem z Dorotą i dzisiaj nie mam siły nawet palcem kiwnąc:-(
A wczoraj padłam jak małe dziecko co mi się często nie zdarza.

Nawet pisac się nie chce:-(

czesc kobietki nie odzywalam sie bo urzadzalam sobie pokoje ibylismy w czoraj na zakupach piekna pogoda az chce sie wstawac ja nawet okno mialam w nocy otwarte bo mi takie goraco bylo:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2:jak Wiki poparzyla sobie raczki to ja smarowalam ja LINOMAGIEM bardzo dobra masc na oparzenia polecam zycze milego spotkanka kobietki
moja wiki jeszcze spi pewnie zaraz wstanie przestaje spac w dzien i dobrze pojdzie wczesniej spac a my mamy dla siebie czas:tak::tak:

Witam z rana:-).Słoneczko pięknie świeci aż chce się życ:tak:.Roksanna ja też byłam wczoraj w parku od 12.30 do 16 :tak:.Tak mnie kusiło żeby zadzwonic do Ciebie i spytac się czy jesteś :baffled: ale jokoś pózniej wyleciało mi to z głowy a szkoda dzieciaki miały by towarzystwo do ganiania.

Witam
Ja wczoraj tez na chwilke wpadłam do Pill Parku,ale strasznie mnie meczył ten szum i gwar:baffled:(czy to juz starosc?)wiec wrocilismy do domku.
Doris jak dzis czuł sie rano Kuba?
Rokasnna ale dałas czadu,wiec dzis masz chrupke jak po dobrej balandze;-)
Sylwia ale miałas aktywny dzien:tak:ja wrociłam z carboot i juz miałam dosc:zawstydzona/y:

Katin może dopadł Cie maleńki dołek i tak Ci się odechciewa może w przyszłym roku razem skoczymy na karuzelę. :-D:-D:-D:-D
Kasia8118 No szkoda, bo moja Mati się nudziła. Tylko w wózku i w wózku. Nie no trochę pograła na bębnach i poszliśmy tam gdzie były pszczółki. Na karuzeli nawet jechała, ale z mamą.

sylwia.m ja wczoraj po carboodzie zasnelam na dwie godziny :-p pod wieczor wyszlismy na spokojny spacer do parku,ale ty kobitko to nie przesadzaj z ta aktywnoscia bo naprawde na dzisiejszym spotkaniu bedziemy musialy robic za polozne :-D
roksana1 no to sie zabawilas wczoraj,ja unikam wesolych miasteczek bo boje sie usiasc nawet na wieksza karuzele :zawstydzona/y::-D
katin jaka starosc,pewnie po wrazeniach z rana bylas zmeczona i tyle ;-)
kasia8118 pogoda rzeczywiscie nas rozpieszcza i az przyjemnie wygrzebac sie z lozka,ja juz od miesiaca nie zamykam okna na noc :sorry::cool2:
doris78 i jak tam Kuba? poszedl do szkoly z bolacymi ramionkami? moja babcia smarowala nas smietana-taka kwasna z morissona jest dobra,ewentualnie mozesz kupic balsam po opalaniu taki chlodzacy ale to na dlugo raczej mu nie pomoze

Kuba troche lepiej,przynajmniej nie plakal,ale dalej do pieka te ramiona:-(

MARTA84-a gdzie w Brighause sa te korty?mozesz podac mi adres:-)Kuba dostal na dzien dziecka rakietki i pilki i bysmy tam pojechali,tymbardziej ze do Brighouse odemnie to rzut beretem:-)
I ja widze twoj suwaczek:tak:

ROKSANA-no ja wlasnie tez slyszalam ze dobre jest zsiadle mleko,ale nie ma tutaj w sklepie:-(kupie jogurt naturalny,chyba tez pomoze:cool:

reklama
Ale mialam farta taka piekana pogoda no to poszlam na dlugi spacer i ledwie zdazylam przed ulewa. A u Was jaka pogoda???

doris 78 - Nie mam dokladnego adresu, ale sprobuje Ci wytlumaczyc. Jak jedziesz z Bradfor do Brighouse (z tej strony co mieszka sylwia) kierujesz sie w str. Tesco mijasz posterunek policji i zaraz za nim pierwsza w lewo. to jest zaraz przed parkiem. Tylko ciezko tam trafic bo one sa tak w glebi, ale jak tylko sie bedziecie wybierac to dajcie znac chetnie sie przejade. A Wy gracie czy tylko chcecie malego nauczyc??? Aha kort na 4 osoby £3.80 za godzine ale jest jeszcze mini pole golfowe za £1.50 i chyba bedzie odkryty basen.
Ja na oparzenia proponuje niebieski zel Avonu po opalaniu jest rewelacyjny:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja: