Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ANITECZKA-a ja pytalam sie Ciebie czy bedzieszfanie ze bedziesz:-)
MARTA84-TAm sie jedzie okolo 1.30:-)
A my nie gramy w tenisa,ale chcialabym zeby Kuba sie troche poruszal i sie czyms zainteresowal:-)
Ja kiedys jak byla mala to gralam w tenisa i bardzo mi sie to podobalo:-)ale to bylo hm.....15 lat temu
wiec chetnie sproboje znowu
wiem wiem doris;-)jeszcze Ty o mnie pamiętasz...ja już pisałam parę dni temu,ze tez jestem chętna ale jakos tak bez odzewu było
aha bożena zapomiałam Cię ostrzec żebys w Pikniku nie zamawiała,bo ja zamówiłam i była porażka...dobrze,ze chociaż dobrze wyglądał
No pogoda faktycznie straszna .A zapowiadało się całkiem ciekawie:-(.A ja dzisiaj założyłam młodemu 3 pary majtek treningowych i wszystkie ubrudził ale nie moczem tylko tym drugim.Masakra.
Wybierałam sie do miasta,ale deszcz pogonił mnie do domu.
Ja dzis nie przyjde na spotkanie,bardzo Was przepraszamale i tak widze ze troszke chetny jest wiec na pewno bedzie miło i wesoło
Kasia no to miałas niespodzianki
Aniteczka1981 chyba zostało przegapione jak pisałasdobrze ze sie upominasz
witam :-)rano tak pieknie bylo,az moja niunia obudzila sie i powiedziala,ze mam wstawac bo taki piekny dzienBylysmy w netto i jak wracalysmy to zaczelo padac i grzmiec,gdy Aga uslyszala burze to powiedziala ,ze trzeba sie spieszyc ,bo piorun ja w pupe uderzytak sie z tego usmialam ,ze nie mialam sily isc juz :-)pozdrawiam
Hej
ja po szkoleniu juz weekendowym -dwie nocki i przezylam. Tak sie miotam czy isc czy nie isc na spotkanie do balangi ............... A do ktorej bedziecie siedziec? katin- nie mialam kiedy odpisac co do imprezki jutro bede wszystko wiedziec do wysle smska;-)
Nie mam nawet czasu zeby zerknac wstecz:-( Ale moze dzisiaj sobie pogadam