reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

hej kobitki:-)

i jak tam u Was pogoda,bo u mnie katastrofa:sorry::szok::szok::szok:
a taki piękny poranek był...

tyniaiwiki- na oparzenia ponoć nic się nie daje tylko okłady się robi zimne:sorry:

co dziewczynki spotkanko widzę wreszcie jakieś dzisiaj...chętnie bym Was poznała(te co nie znam:-p)
tylko nie wiem czy mogę:sorry::-p:laugh2:

reklama
ANITECZKA-a ja pytalam sie Ciebie czy bedziesz:tak:fanie ze bedziesz:tak::-)

MARTA84-TAm sie jedzie okolo 1.30:-)
A my nie gramy w tenisa,ale chcialabym zeby Kuba sie troche poruszal i sie czyms zainteresowal:-)
Ja kiedys jak byla mala to gralam w tenisa i bardzo mi sie to podobalo:-)ale to bylo hm.....15 lat temu:-D:-D
wiec chetnie sproboje znowu:tak:

wiem wiem doris;-):-Djeszcze Ty o mnie pamiętasz...ja już pisałam parę dni temu,ze tez jestem chętna ale jakos tak bez odzewu było:rolleyes::-D
aha bożena zapomiałam Cię ostrzec żebys w Pikniku nie zamawiała,bo ja zamówiłam i była porażka...dobrze,ze chociaż dobrze wyglądał:confused2:

No pogoda faktycznie straszna :szok:.A zapowiadało się całkiem ciekawie:-(.A ja dzisiaj założyłam młodemu 3 pary majtek treningowych i wszystkie ubrudził ale nie moczem tylko tym drugim:cool:.Masakra:wściekła/y:.

Wybierałam sie do miasta,ale deszcz pogonił mnie do domu.
Ja dzis nie przyjde na spotkanie,bardzo Was przepraszam:sorry::sorry:ale i tak widze ze troszke chetny jest wiec na pewno bedzie miło i wesoło:happy:
Kasia no to miałas niespodzianki:-D
Aniteczka1981 chyba zostało przegapione jak pisałas:zawstydzona/y:dobrze ze sie upominasz:tak:

witam :-)rano tak pieknie bylo,az moja niunia obudzila sie i powiedziala,ze mam wstawac bo taki piekny dzien:-DBylysmy w netto i jak wracalysmy to zaczelo padac i grzmiec,gdy Aga uslyszala burze to powiedziala ,ze trzeba sie spieszyc ,bo piorun ja w pupe uderzy:laugh2:tak sie z tego usmialam ,ze nie mialam sily isc juz :-)pozdrawiam

Hej
ja po szkoleniu juz weekendowym -dwie nocki i przezylam. Tak sie miotam czy isc czy nie isc na spotkanie do balangi :rofl2::rofl2:............... A do ktorej bedziecie siedziec?
katin- nie mialam kiedy odpisac co do imprezki jutro bede wszystko wiedziec do wysle smska;-)

Nie mam nawet czasu zeby zerknac wstecz:-( Ale moze dzisiaj sobie pogadam :tak:

reklama
Do góry