reklama

Mamy z Bradford

Doris Ty na pewno wiesz co dzieje sie w sobote w polskiej szkole:tak:Natalia cos opowiada o pochodzie do centrum,,.Tylko z jakiej to okazji i dokładnie na czym to bedzie polegało?

reklama
kasia8118 rowniez milo bylo Cie poznac :tak:
katin ja jadlam kopytka z sosem mysliwskim byly takie nawet tylko ze pozniej prawie kazda miala ochote na jakies ciasto a tam nic nie mieli takiego :eek: mam nadzieje ze na nastepnym takim spotkaniu bedziesz :-) bo mi sie moze jeszcze jedno takie uda zaliczyc :-D
sylwia i jak tam rodzisz ???

no pogoda dzis ladna tylko zeby pozniej nie bylo tak jak wczoraj ze deszcz bedzie bo ja sie spotykam z moim po poludniu ;-)

cześć dziewczynki:-)
ja też dziękuję wszystkim za miłe spotkanko:-)
ja się właśnie dopiero odespałam,bo niestety musiałam wstać o 7-mej żeby Alicję do szkoły wyszykować:tak:walnęłam się jeszcze zdrzemnąć i teraz wstałam:-pNiki też usnął więc wykorzystałam okazję:cool2:
katin-dziewczyny jadły kopytka z sosem,łazanki,ja nic nie jadłam bo mnie piwko zajęło;-):-p:laugh2::laugh2::laugh2:chyba 4 wypiłam lechy....ale dobre były:-p:-D
sylwia-poleciałyśmy na przystanek ja miałam jeszcze autobus,mam nadzieję,że Roksana zdąrzyła:happy:
kasia8118- no to ja też gratuluję:tak:najwyższa pora:-)

a ja zaraz za sos się biorę i pranie muszę wstawić:tak:ale mam lenia dzisiaj.....

KATIN-w centrum jest jakas parada i z polskiej szkoly dzieci ida:tak:no i occzewiscie prosili zeby rodzice tez szli:-)
Ja jadlam lazanki:-)i byly dobre:-)
No i byla pelna kulturka :-)

ANITECZKA-a mi leb peka :(((

Wlasnie a w niedziele jest dzien ojca,ja calkiem zapomnialam:sorry:

Dziewczyny slyszalyscie o tym,ze jak sie pobiera CHB na swoje nazwisko to panstwo pokrywa twoje skladki na NIN i liczy te lata do emerytury??
U nas J pobiera CHB,ale mozna zmienic na moje nazwisko .Robila to ktoras?/jaki to jest formularz ????

doris ja o tym słyszałam i dlatego ten zasiłek jest na mnie a reszta na męża..ale jak zmienić to nie wiem.sprawdzałam czy da się online ale nie ma tej opcji akurat..chyba będziesz musiała zadzwonić do nich:sorry:
przecież dużo nie wypiłaś:-p
natalka-liczyłaś za mnie tak?:-D:-D:-D:-D:-D

A my właśnie wróciliśmy ze spacerku :tak:.Ruszyliśmy dzisiaj bez wózka i jestem dumna z mojego leniucha bo tylko raz zawołał że mam go wziąsc opa ale udało mi się jakoś go zagadac i zapomniał:tak::-D.A spacerek był nawet długi.Kurcze słoneczko się schowało a szkoda:-(.katin ja jadłam krokiety nawet zjadliwe tylko porcja dosc mała dali aż 2małe:shocked2:.Naszczęście nie byłam jakoś szczególnie głodna:tak:.Ale z tego co zauważyłam to ogólnie porcje są małe takie dla kobiety lub dziecka facet by chyba się nie najadł :no:.

reklama
katin-o tak tak zapomniałam,że kasia jadła krokiety,bo to już było pod koniec:sorry:;-)
kasia8118-dobrze,że Was deszcz nie zlapal,bo coś się zanosi:wściekła/y:
a mi się właśnie pranie kończy prać:-(i co ja tym zrobię?:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry