reklama

Mamy z Bradford

:-)Hejka wieczorkiem

Dzieciaki w łóżeczkach ale minutkę temu Julkę słyszałam pzrzez radyjko. Mam nadzieję że zaraz zaśnie:-)

Dawidek wszystkiego najlepszego z okazji 2 urodzin. Niech Ci but dwulatka jak najszybciej przejdzie:-)

doris78 nie wiem czy teraz a może na następny kurs. Najpierw pochodzę z nim tak zwyczajnie bez lekcji. A może znajdę basen bliżej:-)

Znalazłam dzisiaj sobie lekcje angielskiego w Cleckheaton. Tak jak chciałam na rano, za darmo i z opieką dla Julki. Zobaczymy tylko coś fajnego i czy będą postępy:-):-):-)

reklama
Witam;
U mnie już dzieci śpią, więc mam chwilkę dla siebie :-) zanim mój P wróci z pracy.
Dzisiaj w pracy czekała mnie niespodzianka w szafce : PODPISANY URLOP NA SOBOTĘ!!! HURRRAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak, że jeżeli nadal aktualne to bardzo chętnie się pojawię. Tylko w pracy nie mogę się wygadać, że sobotę mam wolną, bo innej dziewczynie napisali wielkie NIE, a jak chce urlop to ma sobie kogoś załatwić na zmianę :wściekła/y: .
Katin ja bardzo się cieszę, że Natalka nas odwiedzi. Wiem jakie to ważne dla nich i naprawdę mi to nie przeszkadza, tak, że się nie przejmuj, bo nie ma czym. Cieszę się, że dziewczyny się dogadują :-D
Alex i Davidek Przede wszystkim radosnego, pełnego zabawy i przyjaciół dzieciństwa!
Mam nadzieję, że jutro i w środę pogoda będzie taka jak dzisiaj, bo mam wolne i chciałabym spędzić je na świerzym powietrzu z małym. Może pojedziemy do Lister Parku, zobaczę..., no a jeżeli będzie padało to na kulki. Muszę zabrać z domu małego, bo już go w nim nosi, musi gdzieś się wyszaleć :tak::szok: Dzisiaj była u mnie koleżanka ze znajomą i dziećmi to maluchy poszalały w ogrodzie.
...Zaczynam żałować, że wydałam psa, Chris miałby z kim się wybiegać :-(

jeszcze raz dzięki za zyczonka:-):-)

Ale dzisiaj była śliczna pogoda:-)oj mogłoby byc tak zawsze:-)

AGNIESZKA UK-no to miałaś fajna pogadankę:-D

4MUCHY-mi teraz zależy żeby Kuba się nauczył pływać bez pływaczek:tak:a chodząc z nami racej nie jest to realne,bo On to traktuje jako zabawę i ani myśli uczyć się pływać:crazy::crazy:

A z tym kursem to bardzo ciekawe:eek:napisz coś więcej:tak:może się skuszę:rofl2:
Ale nie boisz się o Julkę??nie bedzie płakała?/ILE to jest godzin,codziennie???Jak to znalazłaś??

KASIA8118-i CO przyjeżdża do Was teściowa??

doris78 to jest angielski przy play grupie. Lekcje zaczynają się od października także mam kilka spotkań żeby przyzwyczaić Julkę do opiekunek. Mam nadzieję że będzie ok:-) A znalazłam przez przypadek. Dzisiaj byłam u nas na osiedlu na takich zajęciach Babies Into Books i tak pani oczywiście zauważywła że angielski to mój drugi język hi hi i powiedziała o tych zajęciach:-)

mamatrójeczki fajnie że dostałaś urlop:-)

witam z wieczorka:-):-)weekend minal super chociaz soboty nie moge zaliczyc do udanych ,poniewaz strasznie brzuch mnie bolal,ale za to niedziele byla udana pojechalismy na carboot ja pierwszy raz :tak::tak:
Dzis przepiekna pogoda byla oby sie utrzymala kilka dni (mam nadzieje):-D:-D
bozenam-ja juz ci gratulowalam ,ale nie zaszkodzi jeszcze raz:-):-)ja bylam pol roku po cywilnym i slubowalismy koscielny:-):-)
doris-wszystkiego najlepszego dla Dawidka:-):-)
nefretete-dla Alexa tez spoznione ale szczere:-):-)
agnieszkauk-
nie wiem co bym zrobila na twoim miejscu,ale mam takie samo zdanie jak moajdzidzia:-):-)
Juz bede uciekac:-):-)DOBRANOC!!!

Cześć:-)
Chyba konec ładnej pogody:-(
Ale ja juz mam nerwa od rana:wściekła/y:Co za dzieci,wiecznie sie, kłóca o zabawki o każdą zabawkę:wściekła/y::-(

Dzisiaj przyjeżdża do mnie Roksana,więc jak któraś jeszcze chętna to zapraszam:tak::-):-)

hej dziewczynki:-)

wreszcie cieplej;-)
boże ja mam ostatnio "dzień świstaka". to samo robię całymi dniami:sorry:
agnieszkaUK- no to rzeczywiście miałaś miłą rozmowę:szok:
katin-oj bidulko,wiem wiem co czujesz,ja mojej "ulubionej"siostry nie widziłam 9 miesięcy a zobaczyłam tylko na 1 godz. jak byłam w Polsce,teraz się do Londynu przeprowadza z moim chrześniakiem więc będzie rzut beretem:sorry:
doris-chętnie bym wpadła,tylko nie wiem jak dojechać:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry