sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Sto lat, sto lat dla Dawidka
Duuuużo zabawek do rzucania;-)
kochanego kuzyna i brata co jak dostanie liścia to nie odda;-)
mamy co da gum na każde zawołanie a także dilidilidli
oraz największej na świecie igodigo
Aniteczka ładnie
do wszystkich napisałaś a do mnie ani słówka:-(;-) ale ja i tak Ci odpiszę, że u nas bunt trwa odkąd Marcel wszedł w drugi rok życia czyli po skończeniu roczku
I tak trwa do tej pory tylko inaczej się objawia;-)
Nefretete ja bym przyjechała ale nie na taką nieumytą podłogę
;-)
Mojadzidzia ja bym byla po Ciebie jutro o 11, ok?:-) Super, że Nadia tak ładnie Ci spi. Ja Olivię kładę o 19 ale zawsze muszę materacykiem trzasc zanim uśnie
Przynajmniej nie uczy się zasypiac na rączkach;-) No i zanim się obudzi na pierwsze nocne karmienie mija zawsze co najmniej 5-6 godzin
dwa razy zdarzyło się nawet 8
Dzisiaj ładna pogoda się zapowiada więc pranie sie już kręci
Duuuużo zabawek do rzucania;-)
kochanego kuzyna i brata co jak dostanie liścia to nie odda;-)

mamy co da gum na każde zawołanie a także dilidilidli

oraz największej na świecie igodigo

Aniteczka ładnie
do wszystkich napisałaś a do mnie ani słówka:-(;-) ale ja i tak Ci odpiszę, że u nas bunt trwa odkąd Marcel wszedł w drugi rok życia czyli po skończeniu roczku
I tak trwa do tej pory tylko inaczej się objawia;-)Nefretete ja bym przyjechała ale nie na taką nieumytą podłogę
;-)Mojadzidzia ja bym byla po Ciebie jutro o 11, ok?:-) Super, że Nadia tak ładnie Ci spi. Ja Olivię kładę o 19 ale zawsze muszę materacykiem trzasc zanim uśnie
Przynajmniej nie uczy się zasypiac na rączkach;-) No i zanim się obudzi na pierwsze nocne karmienie mija zawsze co najmniej 5-6 godzin
dwa razy zdarzyło się nawet 8
Dzisiaj ładna pogoda się zapowiada więc pranie sie już kręci