Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć:-)
Ja juz od 6 na nogach:-(Dawid nie dał mi pospaćBęde go msiała w dzień położyć:-)
ANIA1812-Ja na tej kartce nie mam nr tel ale znalazalam taki 01274) 307822 do tego cenetrm sportowego:-)
A z tymi kartakmi to tak oni maja jobla:-)Twój Filip nie dostaje w szkole kartek na święta?/bo Kba co roku koło 20 dostajeno i sam potem musi wypisywać i rozdawać
ANITECZKA-mój Dawid też pzrechodzi bunt dwulatka i wszystkim rzucaaż szkoda mu cokolwiek kupować ,bo zaraz ląduje na podłodze
A taki jeżdzik i rowerek obowiązkowo musza być u Niego przewróconeChyba według Niego tak stojąAch...te dzieci
A z tymi obiadami to ja też tak mamnienawidzę wymyślać
Hej witam z rana widzę że towarzystwo się rozbudziło.My też dawno już na nogach.Wszystkiego najlepszego Dawidku :-)?!Co tam Doris szykujesz jakąś imprezkę młodemu?Co do buntu to mój ma już bliżej 3lat a ten bunt cały czas trwa.To tak na pocieszenie tym co dopiero się zaczyna .
kasia8118-dzięki za pocieszenie
justysiak-ja już właśnie drugą kawkę zaczęłam,bo Alicja odprowadzona,Niki się bawi grzecznie więc mam chwilę dla siebie;-)
doris-ja lubię gotować ale wymyślanie mnie też dobija;-)
Czesc wszystkim:-)
widac ze ladny dzien nam sie zapowiada;-)trzeba to wykorzystac i na jakis spacer sie wybrac.ja narazie przy herbatce siedze dopiero sniadanko zjadlysmy a na kawke ide do sasiadki
dawidku 100lat niech Ci slonce zawsze swieci i niech spelniaja sie wszystkie twoje zyczenia!!(no oczywiacie jak mama pozwoli).
ja podobnie jak wy z tymi obiadami to zawsze mam problem,lubie takie szybkie i proste:-)tak zeby sie nie napracowac
a z tym buntem dwulataka to ja tez sie zmagam czasem:-):-)niby jeszcze jej troszke do 2 lat brakuje ale czasem takie rogi pokazuje ze szokchyba kazda z nas cos o tym wie;-)
milego dzionka dziewczyny.
Witam Dawid dla Ciebie
Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi życzonkami...
Moja od początku była zbuntowana, więc jak przyszedł bunt dwulatka to go nie odczułam. A nawet śmiem twierdzić że z racji wieku łatwiej mi z nią negocjować. ;-)
KasiaJ a Ty jak się czujesz kobitko. Zaglądasz chociaż nas czytać? Lepiej już z Twoimi dolegliwościami ciążowymi? Czy dalej się męczysz? Obyś doszła do siebie jak najszybciej.
Doris Aniteczka nic straconego, jazda na rolkach nie jest trudna. No pierwsze 3 razy są trudne a potem to idzie z górki. Miałabym kompanów do jazdy. ;-) Ja jeszcze bym na basen chciała. Tak się zbieram, zbieram i zebrać nie mogę.
Doris A Ty jakiego torta robisz Dawidowi
Alex tort pierwsza klasa. Aż mi ślinka pociekła.
Mojadzidzia ja chętnie się z Tobą wybiorę. Coś tam mi zostało jeszcze. Jeszcze na imieniny zamiast prezentu wydębie kaskę . A Tobie chętnie potowarzysze.
witam sie i ja:-) słoneczko na niebie aż chce sie życ
wszystkiego naj najlepsiejszego dla Dawidka
roksanna1 jak Ci tak slinka leci to może wpadniesz sprobować? jeszcze sporo zostało:-);-)
młody mi przed momentem padł o 9.15 normalnie szok wczoraj wstal tak samo jak dzisiaj czyli o 6 i poległ dopiero po 13 lece zjesc sniadanie
pozdrowionka
czesc kobitki! ale mnie obudzila super pogoda :-):-)
Dawidku życzę Ci wszystkiego co kolorowe,słodkie i bajeczne,aby Twoje dzieciństwo trwało jak najdłużej i było njpiękniejszym okresem w Twoim życiu Słodkie jak cukiereczki buziaczki!
dziewczynki a moze bysmy sie spotkaly w parku ja coprawda mam isc do morrisona ale nie koniecznie z rana,sa jakies chetne? Oczywiscie mi najlepiej horton park jakby co aniteczka1981 jem jablka codziennie i pije sok wycisniety z jablek ale nic nie pomaga dzwonilam z rana do HV i ktos przyjdzie ja obejrzec jutro,moge isc dzisiaj do lekarza ale on nic mi nie przepisze no to jaki sens?
Ja mam dzisiaj osattni dzien laby:/.....Marecl jutro idzie do szkoły, i chyba juz to zaczyna przezywać jak cos mówimy o szkole to zachwilke biegnie do WC <kupsko>, może z nerwówó a moze to tylko zbieg okolicnoaci, oby bo jak jutro da popalic w szkole:-(, az sie boje.
Roksanna- ja tez sie zbieram na basen i wlsnie jutro jade zapytac w holetlu na BD5 CEDAR COURT HOTEL , cos takiego.....i na Bowling COllege tam maja basen ile chcha i w jakich godzinkach mozna?........Do weselicha moze z 2 kg strace, ale jak sie nie wezme za siebie to chyba z 20 przybiore