Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moja mama probowala termometru ale nic nie pomoglo,tylko nie wiem czy tak naprawde powinnam sie martwic bo brzuszek jest mieciutki i puszcza czesto baczki no i nie jest jakas super marudna 

.NUDY STRASZNE POGODA DO D..DOBRZE ŻE PRANIE SIĘ SUSZY BĘDZIE CO PRASOWAC.DZISIAJ DZWONILIŚMY DO MAMY R CZY MOŻE WZIĄSC URLOP BEZPŁATNY NA MIESIĄC ŻEBY PRZYJECHAC DO NAS.JUTRO MA SIĘ ZAPYTAC W PRACY CIEKAWE CO JEJ POWIEDZĄ
.
;-) Alex sie wybawił i z prezentów bardzo zadowolony... padł przy autkach

jakos inaczej to sobie wyobrazalam ale ksiazka godna polecenia
szkoda ze zrobilas zakupy beze mnie :-( potrzebuje jakies fajne bluzeczki znalezc,ale nic ciekawego nie ma 

jakos nie przywiazywalam wagi,ale teraz jest lepiej ;-)

ja pamietam ze chcialam pomoc mamie z prasowaniem i wypalilam dziure w szkolnym fartuszku 

jeszcze jakby tego mało to się uwziął na kosz na śmieci i co chwila go przewraca podobnie z ławą w salonie,którą muszę odwracać na bok,bo na nią wchodzi
ehh kiedy to się skończy..
ale jak brzuszek mięciutki to chyba wszystko w porządku,a próbowałaś tych jabłek pojeść?