Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Dzisiaj dostałam dzień wolny i troszkę poleniuchowałam, no ale po 3 w nocy wróciłam z pracy. U mnie od niedzieli starsza dwójka chora. Na początku był tylko ból gardła i u córki ból pleców. Teraz doszedł katar i kaszel, ale z gardłami lepiej. No ale przez to, że nie chodzą do szkoły okupują kompa
Jeszcze teraz mam problem z pupą małego, odparzyła się. Mój w pośpiechu kupił pampersy te fioletowe,( zapomniał, że mały ich za bardzo nie toleruje i mamy problem. No ale narazie w ruch poszła kartoflanka.
. A teraz okazało się , że wątrobowe, ale nawet interferon już nie pomógł. Sorki, że to napisałam, ale już mnie męczyło i wkońcu mogłam to z siebie wyrzucić

Wrocilismy po 20 - warto bylo biegac przez 3 godziny:-)

sniadanie nie dokonca zjedzone,powiedzialabym,ze dziubniete
ale zmuszac nie bede-zglodnieje-da znac. narazie juz butle picia wydoiła
-coż:-(.niech pije-doktorka powiedziala ze ok,wy potwierdzilyscie,wiec sie nie martwie
),a na koncu rzeznia(widzialam fajny przepis w KuchniTV-piersi z kurczaka marynowane w jogurcie, obtoczone mixem platkow kukurydzianych i sera- hmmmm wpadlo mi w oko
)

No i tak sobie pomyślałam że kiedyś w końcu będziesz miała wolne
, i wtedy właśnie Cie nawiedzę, ups odwiedzę.

jak jest taka mądra:-)a notatki sobie robisz???

ja kiedys robilam kotlety z piersi w platkach kukurydzianych i troszkę mi się spaliły

Muszę chyba zmienic operatora bo na ten już nie mam siły.
Ciekawe jak ja to przeżyję