Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
lepiej sie czuje jak wiem ze Ty tam jestes

A wczoraj nie poszlam do pracy i trafila mi sie babska bibka na wsi:-) No ale dzisiaj juz sie nie wymigam i musze isc
Ja mialam reke tylko stluczona i bol byl jak cholera
Bardzo mojemu smakowala
:-):-), ale u dało się. Nie nic jej nie złapało, tfu, tfu, tfu. Tylko jakaś taka nieznośna była dziś.
;-)

.

Więc powiedziała że na wszelki wypadek zrobimy zdjęcie

Na szczęście bez przemieszczenia, ale w sumie i tak mnie to martwi. I to strasznie, przecież ona ma dopiero 4 latka i już dwa razy złamała kość

i to tą samą rękę

Na nic się nie skarżyła
tylko mniej ruszała tą ręką (znacznie mniej)
i tylko po tym się zorientowałam. Ale tym razem rękę oszczędzała tylko troszkę i jedynie wieczorami

przeciez to musialo ja bolec,naprawde twarda sztuka zeby tylko sie prosto zroslo
a jak tam twoj stary...bardzo plakal? 

czytam ksiazke od ciebie ale 3czesc bo jakos zaczelam 1 i nie moglam sie wbic wiec dalam sobie spokoj
),od kilku dni wieczorami zasypia sama i coraz mniej przy tym marudzi,jeszcze tylko w dzien troche ja na rekach musze nosic ale nie jest tak zle 

Jeśli się uderzy to mówi że ją boli rączka czy nóżka, ale jak ból trwa dłużej to już o nim nie mówi. Nie uskarża się, ba -nawet o nim nie wspomina. Więc nigdy nie wiem czy ją coś przestało boleć czy nie. Jak nawet zapytam to powie mi że nie boli (bo może nie boli akurat w tej chwili albo boli troszkę mniej).
. Ale i tak mieliśmy wstawać bo na carboot się wybieraliśmy. Tym razem byliśmy w Bingley. Tam też jest fajnie. Trochę ciasno, ale idzie przeżyć.

. Tak się zastanawiam, ten sweterek co Tobie się bardziej podobał pamiętasz, dlaczego ja nie wzięłam 12, bo on w sumie trochę taki luźny jest. Teraz się zastanawiam czy nie iść wymienić., tylko metkę już zdarłam :-( hmm.
;-);-). A gdzie dostaliście ten domek, też Huddersfield? czy może w Bradford. I to domek jest? Z ogródkiem? Jak tak to Ci zazdroszczę :-):-):-), w pozytywnym słowa znaczeniu.