sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Hej:-)
Doris czyli rozumiem, że mi nie masz nic do powiedzenia:-(
Olcia oby szybko przeszło i powodzenia u położnej, ale nie spodziewaj się zbyt wiele, te wizyty tutaj się ekspresowe niestety:-( Ale na pewno usłyszysz bicie serduszka
Mojadzidzia a wiadomo cos o tym guzie??
Natalka ja bym chętnie Cię odwiedziła ale obawiam się, że nawet nie mogłabym z Wami pogadac bo Marcel by przeszkadzał:-(
Z tymi wózkami to faktycznie przerażające aż mnie ciary przechodzą, brrrrr
A substancje rakotwórcze....no cóż....gdzie ich nie ma w dzisiejszych czasach

Doris czyli rozumiem, że mi nie masz nic do powiedzenia:-(
Olcia oby szybko przeszło i powodzenia u położnej, ale nie spodziewaj się zbyt wiele, te wizyty tutaj się ekspresowe niestety:-( Ale na pewno usłyszysz bicie serduszka

Mojadzidzia a wiadomo cos o tym guzie??
Natalka ja bym chętnie Cię odwiedziła ale obawiam się, że nawet nie mogłabym z Wami pogadac bo Marcel by przeszkadzał:-(
Z tymi wózkami to faktycznie przerażające aż mnie ciary przechodzą, brrrrr
A substancje rakotwórcze....no cóż....gdzie ich nie ma w dzisiejszych czasach

.Wczoraj pojawiła się położna ale nie zadzwoniła wcześniej
.Ma wpasc jeszcze jutro z tego co mówiła.Mały ma na ciele trochę wysypkę więc byliśmy wczoraj u lekarza bo położna chciała żeby lekarz ją zobaczył.Zapisał jakąś masc i mamy zgłosic się na kontrole czwartek.Mi pojawił się wczoraj wieczorem pokarm
.Katin to chyba Ty pytałaś czy tata jest dumny.Tak owszem dumny ale trochę jest biedny bo mu się obrywa za wszystko
Ze szkoly normalnie mam 3 min do domu autem, a dzis wracalam ponad 20. To juz nawet nie chce myslec ile zajal by mi dojazd do Bradford.
i nie tylko dotyczy to dzidzi, mialam dzis pojechac do ikei i zrezygnowalam 
NATALKA MI BY ODPOWIADAŁ CZWARTEK I GODZINA TEŻ TYLKO NIE WIEM CZY MAM DOJAZD O TEJ PORZE