Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A początkowo sie ze mnie nabijał. 

ale pomyślę jeszcze;-) No i dobrze, że nie w sobotę bo na bank bym nie mogła;-)
Ona nie jest głodna tylko chce pociumkac bo cyca traktuje jako smoka uspokajacza
Wydaje mi się że przejście na butlę nie rozwiąże problemu
A z fajkami nie żebym pochwalała ale kiedyś przeczytałam że już lepiej karmic paląc niż nie karmic wogóle tylko żeby móc palic

a jedzie ok 20 min
ona nie zawsze ryczy ale czesto nie chce jesc przed wyjscie i pozniej chce a jak chce jeszcze po miescie pochodzic to ona juz nie wytrzymuje tyle:-( a co myslisz o tym wozku bo ja dalej szukam
Buy your Bebeconfort Streety Travel System - Oxygen Red reviews from Kiddicare Bargains | Online baby shop | Nursery Equipment chyba podobny do Twojego ? a wogole zadowolona jestes wyprubowalas juz go?

DOMINISIA metro masz o 10 : 11 albo 10 ; 15 cos kolo tego albo o 9 ; 40 cos bo co 30 min jezdzia jedzie ok 20 min
sylwia no pomysl pomyslona nie zawsze ryczy ale czesto nie chce jesc przed wyjscie i pozniej chce a jak chce jeszcze po miescie pochodzic to ona juz nie wytrzymuje tyle:-( a co myslisz o tym wozku bo ja dalej szukam
Buy your Bebeconfort Streety Travel System - Oxygen Red reviews from Kiddicare Bargains | Online baby shop | Nursery Equipment chyba podobny do Twojego ? a wogole zadowolona jestes wyprubowalas juz go?