natalka1990
mama Claudii
dominisia no mozesz autobusem ale wydaje mi sie ze lepiej metem z foster squer do keighley jest szybciej i taniej chyba nawet tylko bilet w dwie strony kup odrazu a ja na metro moge wyjsc po Ciebie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

to wcale sie nie dziwie ze wolisz balet,niezly ancymonek z tej twojej Kajki jak ona mysli o karate 

MI PASUJE PIĄTEK BO W ŚRODĘ ODWIEDZA MNIE ALEXNOW:-) ,A CO DO MOJEJ KAJCI TO TAK NIE ZŁA Z NIEJ BESTYJKA NIE WIEM PO KIM TO MA
NO ALE MA
DOM ROZNOSI!!!HIHI TRZEBA JEJ JAKIEŚ ZAJĘCIE POSZUKAĆ BO INACZEJ KORBA NA MAKSA !!!CZASAMI ZASTANAWIAMY SIĘ CZY NIE MA ADHD???????? WIĘC NIE WIEM CZY TEN BALET TO DLA NIEJ!!!!!!!!NO ALE ZOBACZYMY

, naszczescie to nie moj model ja mam uchwyt z tylu plastikowy ufffffff 

rece mi opadly

ale my nie mieliśmy nic w ulubionych więc spoko :-)Dzięki jeszcze raz

:-)

ciekawe czy kogoś ominełam

Szczegóły - BabyBoom . Natomiast o tym co Ty napisałaś też czytałam
To się nie mieści w głowie. 

w szoku jestem ja to mam taka pamiec..szkoda gadac cos przeczytam zaraz potem nie pamietam kto to pisal

chce troche zrzucic na swieta wiec mam jakies 6 tygodni moze ktoras chce sie dolaczyc bedziemy sie dopingowac na wzajem jak ktoras potrzebuje przytyc to bedziemy jej oddawac nasze slodycze
;-) narazie oduczam sie szybkiego jedzenia. To co sa chetne?????????