reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
sylwia.m ale ty jestes dobra coreczka :-D ja niestety-odkad moja mama jest w szpitalu-musze gotowac codziennie :confused2:
tynia i wiki chodzi o cytologie? ja cos kojaze ze chyba 2lata temu mialam robione takie badanie Moze ja sie do ciebie wybiore w przyszlym tygodniu bo poki co nie mam planow :tak:
katin ty biedulka jestes,ale wiedzialam ze tak bedzie Moze niedlugo ci sie znudzi praca i wtedy znowu bedziesz miala dla nas czas :-D:-D
Olcia_rom ja tez strasznie ci zazdroszcze pierwszych zakupkow dla malenstwa,ja mialam strasznego stresa bo kupilam cala gore rozowych ubranek a nie do konca wiedzialam czy bedzie dziewczynka :sorry:
kasia.j ja dzisiaj przespacerowalam sie na miasto i bylam zachwycona pogoda ale jak wracalam po 16 to troszke mi bylo zimno
Agaam no to mowisz ze Vikusia zaczyna spiewac arie :-D:-D stopery nieuniknione :-D

mojadzidzia tak chodzi o cytologie :tak::tak::tak:zapraszam z przyjemnoscia
alexnow mi pasuje prawie kazdy dzien bo w sobote do 13tej mnie nie ma w domku :tak::tak::tak:
roksanna a ty kobietko czemunic nie piszesz :confused::confused::confused::confused::confused::confused:
zreszta gdzie sie podziewa reszta dziewczyn cos ostatnio malo pisza :confused::confused::confused::confused:

WITAM Z WIECZORA:tak::tak: ALEXNOW DZIEKI ZA SPOTKANIE BYŁO FAJNIE JA NIE MOGĘ JUŻ PRZEŁYKAĆ ŚLINY:-:)-( :-:)-:)-( TAK MNIE BOLI GARDŁO!!!!!!!!ODWOŁAŁAM SPOTKANIE Z NATALKĄ:-:)-( A SWOJĄ DROGĄ TO DOPIERO USIADŁAM TAKI BYŁ PORZĄDEK :-D:-D:tak: POZDRAWIAM

Hejka wieczorowo.
Tynia ja czytam Was, ale znowu pilnuję dziecka, tym razem dłużej więc nie bardzo mam czas. Ciągle słyszę, my chcemy pić, my chcemy słodkie. Ciocia a połaskoczesz nas?? :-D:-D:-D:-D:-D
Poza tym ostatnio nie można narzekać na nudę na forum. Frekwencja dopisuje i Doris długie posty pisze :-):-):-);-);-). I dzidzia się urodziła i nagrody rozdają :-):-)(gratulacje Mamatrójeczki) i wózki kupują i linki latają. :-p:-p:-p:-p
A mnie z rana strasznie wolno internet pracuje, nic nie mogę zrobić i tylko się denerwuję. Mam nadzieję że jutro będzie poprawa.

reklama
Dziewczyny ciężarne, a może którejś taki wózek będzie pasował ;-) ..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: TRIO DOMINO Extra Combi 2009 , no ale cena potrójna :-(

KasiaJ, mojadzidzia, Tynia i Wiki bardzo dziękuję.

Ja pichcę obiadek na jutro, bo przed pracą nie wiem czy się wyrobię.

Mam pytanie: może ktoraś z Was wie o jakiejś pracy dla dziewczyny z nikłą znajomoscią j. angiel. Bardzo pilne. I może orientujecie się, jak tutaj wygląda sprawa z zaległymi rachunkami za prąd i gaz. Czy można płacić w ratach i jeżeli doszłoby do zdjęcia liczników, czy od razu założą te przedpłatowe? Dodam, że tylko jedna osoba pracuje. A jest dwoje dzieci, z czego jedno ma niewiele ponad dwa lata.Bo ja przyznam się nie orientuję się w tym (u nas od samego początku sa te przedpłatowe- przynajmniej nie muszę się martwic o rachunki :tak:) i nic nie znalazłam na necie.

Do góry