mamatrójeczki
mama i nie tylko ;)
Roksanna1 i tobie równieżdziękuję :-); Wiesz coś może o tych medalach dla najlepszego ogrodnika. Są za to jakieś punkty? Ten konkurs jest obok siedziby Gildi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

) +kluski slaskie i sos pomidorowy z ziolami co mialam przygotowany przez siebie w sloikach.

nawet jak miałm nadplacone to w ciagu 5 dni przyslali mi czek z zwrotem
dzisiaj zapowiada sie kolejny sloneczny dzionek:-)A jezeli chodzi o dietkę to ja jestem kolejne 5 dni i juz mam dzisiaj kryzys
Ale zaraz uciekam na spacer to moze mi przejdzie

no i miał pretensje dlzczego mu nie chce wolnego zrobić

Bo wczoraj też byłam na wywiadówce i pani go bardzo chwaliła,powiedziała że z angielskiego jest lepszy od niektórych angielskich dzieci

:-)
mniam mniam...

wiem stad poniewaz my tez tak placilismy jak mieszkalismy z kaska za domek jeszcze wczesniejszy bo uciekla jedna para od nas i zostawila nam wszystkie rachunki na glowie ani centa sie nie dolozyli i trzeba bylo jakos to splacic ale to juz inna historia 

.Dzisiejsza noc odrobine lepsza niż wczorajsza tylko mały zaczyna pchac mi się do łóżka i to nie tylko jeden a ja nie wiem co mam robic bo dwóch synków ,R i ja jakoś nie możemy się zmiescic i mam ogromny dylemat którego odstawic:-(.Mamatrojeczki gratulacje dla zdolnego synka
.A ja wczoraj prawie calutki dzień czekałam na położną i się nie pojawiła
.A powiedziała że będzie w środę
.Czy wy też tak czasami miałyście???Teraz nie wiem co mam zrobic po słońce za oknem i szkoda mi siedziec w domu.Jak myślicie powinnam czekac czy miec to w d...i zorganizowac sobie czas tak jak mi pasuje
.Orientujecie się może w jakich godzinach one pracują(chodzi mi o wizyty domowe)?I jeszcze jedno pytanie czy dajecie dzieciom wit.D3?Jeżeli tak to ile?Mi się kojarzy że była to jedna lub dwie kropelki na dobe ale dokładnie już nie pamiętam
.
. Ma tylko małe problemy z czytaniem i pisaniem ze słuchu ale pani powiedziała, żę to normalne u dzieci dwujęzycznych i będzie miał z tego dodatkowe zajęcia. A tak poza tym to jest jednym z najlepszych w klasie z matematyki i "nauki"

Duma mnie rozpiera