mamatrójeczki
mama i nie tylko ;)
Roksanna1 i tobie równieżdziękuję :-); Wiesz coś może o tych medalach dla najlepszego ogrodnika. Są za to jakieś punkty? Ten konkurs jest obok siedziby Gildi.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

) +kluski slaskie i sos pomidorowy z ziolami co mialam przygotowany przez siebie w sloikach.

nawet jak miałm nadplacone to w ciagu 5 dni przyslali mi czek z zwrotem
dzisiaj zapowiada sie kolejny sloneczny dzionek:-)A jezeli chodzi o dietkę to ja jestem kolejne 5 dni i juz mam dzisiaj kryzys
Ale zaraz uciekam na spacer to moze mi przejdzie

no i miał pretensje dlzczego mu nie chce wolnego zrobić

Bo wczoraj też byłam na wywiadówce i pani go bardzo chwaliła,powiedziała że z angielskiego jest lepszy od niektórych angielskich dzieci

:-)
mniam mniam...

wiem stad poniewaz my tez tak placilismy jak mieszkalismy z kaska za domek jeszcze wczesniejszy bo uciekla jedna para od nas i zostawila nam wszystkie rachunki na glowie ani centa sie nie dolozyli i trzeba bylo jakos to splacic ale to juz inna historia 

.Dzisiejsza noc odrobine lepsza niż wczorajsza tylko mały zaczyna pchac mi się do łóżka i to nie tylko jeden a ja nie wiem co mam robic bo dwóch synków ,R i ja jakoś nie możemy się zmiescic i mam ogromny dylemat którego odstawic:-(.Mamatrojeczki gratulacje dla zdolnego synka
.A ja wczoraj prawie calutki dzień czekałam na położną i się nie pojawiła
.A powiedziała że będzie w środę
.Czy wy też tak czasami miałyście???Teraz nie wiem co mam zrobic po słońce za oknem i szkoda mi siedziec w domu.Jak myślicie powinnam czekac czy miec to w d...i zorganizowac sobie czas tak jak mi pasuje
.Orientujecie się może w jakich godzinach one pracują(chodzi mi o wizyty domowe)?I jeszcze jedno pytanie czy dajecie dzieciom wit.D3?Jeżeli tak to ile?Mi się kojarzy że była to jedna lub dwie kropelki na dobe ale dokładnie już nie pamiętam
.
. Ma tylko małe problemy z czytaniem i pisaniem ze słuchu ale pani powiedziała, żę to normalne u dzieci dwujęzycznych i będzie miał z tego dodatkowe zajęcia. A tak poza tym to jest jednym z najlepszych w klasie z matematyki i "nauki"

Duma mnie rozpiera